Οι κατά Κουμουτσάκο σύγχρονοι νταβατζήδες | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Οι κατά Κουμουτσάκο σύγχρονοι νταβατζήδες

10:13 | 5/1/15
Οι κατά Κουμουτσάκο σύγχρονοι νταβατζήδες

Ο πρώην ευρωβουλευτής θα είναι υποψήφιος στην “ανθρωποφάγα” Β' Αθηνών και σε γεύμα στο Μπαϊρακτάρη έδωσε το στίγμα του για την προεκλογική περίοδο

Οι λίστες της Νέας Δημοκρατίας δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη επισήμως, όμως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρώην ευρωβουλευτής και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής στις αυτοδιοικητικές εκλογές του περασμένου Μαϊου Γιώργος Κουμουτσάκος θα είναι υποψήφιος στη Β' Αθηνών. Για αυτό άλλωστε και αντικαταστάθηκε στη γραμματεία Πολιτικού Σχεδιασμού του κόμματος από το Μενέλαο Δασκαλάκη.

Τις πληροφορίες για την υποψηφιότητα του επιβεβαίωσε ο κ.Κουμουτσάκος χθες σε γεύμα με τους πολιτικούς συντάκτες στο Μπαϊρακτάρη. Και καθώς ο Μπαϊρακτάρης στη γαλάζια ιστορία έχει συνδεθεί με την περίφημη φράση του Κώστα Καραμανλή για τους νταβατζήδες, ήταν λογικό να ερωτηθεί σχετικά.

Ο κ.Κουμουτσάκος εκτίμησε ότι οι εκάστοτε “νταβατζήδες” παράγονται από τις παθογένειες μίας κοινωνίας, οι οποίες μπορεί να εντοπιστούν σε όλα τα επίπεδα, και υποστήριξε ότι συντεχνιακά συμφέροντα εξακολουθούν να κρατούν την ελληνική κοινωνία πίσω και να μπλοκάρουν τις μεταρρυθμίσεις.

Εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι η Ν.Δ μπορεί να ανατρέψει το προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ, εστιάζοντας στο 20% της αδιευκρίνιστης ψήφου. Εκτίμησε άλλωστε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση θα συνεχίσει να κάνει λάθη, καθώς δέχεται αμείλικτα ερωτήματα για τη στάση της σε περίπτωση που κερδίσει τις εκλογές και με δεδομένα τα ασφυκτικά χρονικά περιθώρια μέχρι τη λήξη της δίμηνης παράτασης. Απέρριψε δε την κατηγορία περί κινδυνολογίας, αναφέροντας ότι υπάρχει φόβος αντικειμενικός που προκαλείται από πραγματικά γεγονότα και όρισε ως το δίλημμα αυτών των εκλογών την προβλεψιμότητα ή μη των εξελίξεων μετά τις 25 Ιανουαρίου.

Ο κ.Κουμουτσάκος ξεκαθάρισε ότι ανεξαρτήτως του εάν εκλεγεί ή όχι, δεν πρόκειται να αφήσει το περιφερειακό συμβούλιο, εκτός εάν τεθεί ζήτημα ασυμβίβαστου.

Πηγή: news247.gr

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών