Στ. Θεοδωράκης: Δεν συμμετέχουμε σε κυβέρνηση με αντιευρωπαϊστές (video) | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Στ. Θεοδωράκης: Δεν συμμετέχουμε σε κυβέρνηση με αντιευρωπαϊστές (video)

00:41 | 26/1/15
Στ. Θεοδωράκης: Δεν συμμετέχουμε σε κυβέρνηση με αντιευρωπαϊστές (video)

Τι είπε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης

"Πριν από 300 μέρες μία παρέα ξεκίνησε το Ποτάμι,. Σήμερα είναι τρίτη πολιτική δύναμη. Είναι η νίκη της κοινωνίας. Χωρίς λεφτά, χωρίς προστάτες, χωρίς συμφωνίες, συμφέροντα και συντεχνίες κατορθώσαμε το ακατόρθωτο, να είμαστε στη Βουλή με 16 έδρες", είπε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.

"Το μυστικό της επιτυχίας μας είναι οι εθελοντές μας σε όλη την Ελλάδα. Θα τους είμαι ευγνώμων, η νίκη είναι δική τους. Σε αυτούς που τόλμησαν και μπήκαν στο ποτάμι, έχω να τους πω ότι δεν θα σας προδώσουμε και ξέρουμε ότι είστε υπερήφανοι για την επιλογή σας. Ήταν μια ψήφος λογικής και θάρρους", είπε και τόνισε πως "Δεν είναι η ώρα όμως για πανηγυρισμούς. Είμαστε ακόμη στο χείλος της καταστροφής".



"Θα τα αλλάξουμε όλα χωρίς να γκρεμίσουμε την χώρα. Η κοινωνία δεν θα αλλάξει με θυμό και τσαμπουκάδες", προσέθεσε και συνεχάρη τον Αλέξη Τσίπρα για την μεγάλη του νίκη, λέγοντας πως περιμένει να ανταποκριθεί στις ευθύνες του.

"Έχουμε ανάγκη από αλλαγές και ευρύτερες συμφωνίες", υπογράμμισε και σημείωσε ότι "την Δευτέρα δεν ξεκινάμε με προεκλογικούς λόγους. Θα λέμε ΝΑΙ εκεί που χρειάζεται και ΟΧΙ εκεί που πρέπει".

"Θα στηρίξουμε την προσπάθεια η Ελλάδα να μείνει στην Ευρώπη. Δεν συμμετέχουμε σε κυβέρνηση με αντιευρωπαϊστές", κατέληξε.

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών