23 Φεβρουαρίου την Καθαρά Δευτέρα το Χιλιομοδιότικο καρναβάλι 2015 | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

23 Φεβρουαρίου την Καθαρά Δευτέρα το Χιλιομοδιότικο καρναβάλι 2015

19:11 | 16/2/15

Tο Χιλιομοδιότικο καρναβάλι θα λάβει χώρα στις 23 Φεβρουαρίου, την Καθαρά Δευτέρα και ώρα 15:00

Οι επισκέπτες θα μπορέσουν να απολαύσουν σουβλάκια και γενικότερα ότι προστάζει η μέρα, για να τσικνίσει και να διασκεδάσει, όλα δωρεάν, προσφορά από την τοπική κοινότητα Χιλιομοδίου, με πρωτοστάτη τον πρόεδρο Δημήτρη Μπίτζιο, ενώ σημαντική βοήθεια προσφέρει και ο Πολιτιστικός και Περιβαλλοντολογικός Σύλλογος Χιλιομοδίου «Νικηταράς».

Την Καθαρά Δευτέρα (23 Φεβρουαρίου) και ώρα 10:00 – 13:00, όσοι επιθυμούν, θα επισκεφθούν την περιοχή της Φανερωμένης για το πέταγμα του χαρταετού.

Στη συνέχεια και πιο συγκεκριμένα στις 15:00, θα πραγματοποιηθεί η παρέλαση των αρμάτων (περίπου 15) και μετά το τέλος της, θα ολοκληρωθεί το παραδοσιακό «Γαϊτανάκι».

Μπαλέτα, διάφοροι χορευτές και αρκετά ακόμα χάπενινγκ για μικρούς και μεγάλους, είναι μερικά από αυτά που θα παρουσιαστούν την ημέρα του καρναβαλιού.

Να σημειωθεί ότι θα δώσουν το παρόν και σημαντικές προσωπικότητες, με τον κ. Μπίτζιο να είναι αυτός που έχει αναλάβει να κάνει το καλύτερο δυνατό, για να διασκεδάσει ο κόσμος που θα βρεθεί στο Χιλιομόδι.

Άφθονο κρασί και τα γνωστά σαρακοστιανά εδέσματα, θα μπορέσει να γευθεί ο κόσμος που θα αποφασίσει να επισκεφθεί την περιοχή.

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών