Στην εντατική μετά από χτύπημα στο πόδι μαθητής από την Αμαλιάδα | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Στην εντατική μετά από χτύπημα στο πόδι μαθητής από την Αμαλιάδα

12:31 | 12/2/15
Στην εντατική μετά από χτύπημα στο πόδι μαθητής από την Αμαλιάδα

Ένα επιπόλαιο χτύπημα στη γυμναστική οδήγησε 14χρονο μαθητή από την Αμαλιάδα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου

Το παιδάκι νοσηλεύεται διασωληνομένο και σήμερα αναμένεται να υποβληθεί σε νέες εξετάσεις, για να διαπιστωθεί τι ήταν αυτό που επιδείνωσε τόσο ραγδαία την υγεία του.

Ο μαθητής της Β' τάξης Γυμνασίου της Αμαλιάδας χτύπησε το πόδι του στο μάθημα της γυμναστικής, χθες το πρωί. Αμέσως, του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και το παιδάκι δεν ανέφερε κάτι για περαιτέρω ενόχληση ή πόνο. Την επόμενη ώρα μπήκε κανονικά στην τάξη του, για να κάνει μάθημα. Κατά τη διάρκεια του μαθήματος, άρχισε να πονά πολύ στο πόδι του και να νιώθει ζάλη. Αμέσως μεταφέρθηκε στο γραφείο των καθηγητών, ενώ παράλληλα ειδοποιήθηκε ο πατέρας του.

Ο πατέρας του έφθασε στο σχολείο και μετέφερε τον μαθητή στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας, για να εξετάσουν οι γιατροί το χτύπημα στο πόδι.

Εκεί, οι γιατροί τον υπέβαλαν σε εξετάσεις, αφού τους αναφέρθηκε η ζάλη που είχε νιώσει το παιδί. Η κατάσταση του μαθητή εκείνη τη στιγμή ήταν τόσο καλή, που πήγαινε περπατώντας στα εξωτερικά ιατρεία.

Ξαφνικά, λίγο αργότερα, άρχισε να παραπονιέται για έντονο πονοκέφαλο, ενώ και πάλι ζαλιζόταν και είχε υπερδιέγερση.

Οι γιατροί, βλέποντας την κατάστασή του να επιβαρύνεται, θορυβήθηκαν και έκριναν απαραίτητο να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου για περαιτέρω εξετάσεις.

Ο 14χρονος μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου διασωληνομένος, με ασθενοφόρο και αμέσως οι γιατροί τον υπέβαλαν σε αξονική τομογραφία, η οποία ήταν καθαρή.
Έκριναν, όμως, αναγκαίο να μεταφερθεί διασωληνωμένος στην εντατική, για να υποβληθεί σε περαιτέρω εργαστηριακές εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί το πρόβλημα στην υγεία του.
Με αγωνία, η οικογένεια, αλλά και οι καθηγητές και φίλοι του αγοριού περιμένουν νέα για την κατάσταση της υγείας του, ευχόμενοι ο μικρός να γυρίσει κοντά τους υγιέστατος.

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών