Η Λαγκάρντ δεν απαίτησε από τον Βαρουφάκη νέες περικοπές στις συντάξεις, ούτε αύξηση στον ΦΠΑ | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Η Λαγκάρντ δεν απαίτησε από τον Βαρουφάκη νέες περικοπές στις συντάξεις, ούτε αύξηση στον ΦΠΑ

17:08 | 6/4/15
Η Λαγκάρντ δεν απαίτησε από τον Βαρουφάκη νέες περικοπές στις συντάξεις, ούτε αύξηση στον ΦΠΑ

Σενάρια που κυκλοφόρησαν περί απαίτησης από την Λαγκάρντ λήψης νέων μέτρων, διαψεύδει το υπουργείο Οικονομικών

Καμία απαίτηση για νέες περικοπές στις συντάξεις και αύξηση του ΦΠΑ δεν παρουσίασε στον υπουργό Οικονομικών, Γ. Βαρουφάκη, η επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Κρ. Λαγκάρντ, κατά τη συνάντησή τους στην Ουάσιγκτον το βράδυ της Κυριακής.

Αυτό υποστηρίζουν κορυφαίοι παράγοντες του υπουργείου Οικονομικών, διαψεύδοντας σχετικά σενάρια που κυκλοφόρησαν στον απόηχο του κρίσιμου τετ α τετ του Γ. Βαρουφάκη με την Κρ. Λαγκάρντ.

Η Κρ. Λαγκάρντ δεν απαίτησε από τον Γ. Βαρουφάκη νέες περικοπές στις συντάξεις, ούτε αύξηση στον ΦΠΑ, καθιστούν σαφές κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών. Νωρίτερα, αίσθηση προκάλεσαν οι πληροφορίες που μετέδωσε το γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων, σύμφωνα με τις οποίες η Κρ. Λαγκάρντ ζήτησε περικοπές σε συντάξεις καθώς και αύξηση του ΦΠΑ.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε το γερμανικό Πρακτορείο, το ΔΝΤ ζητά από την ελληνική κυβέρνηση περικοπές σε συντάξεις καθώς και αύξηση του ΦΠΑ. «Οι άλλοι δανειστές στην Ευρώπη είναι πιο ευέλικτοι από το ΔΝΤ», σχολίαζε χαρακτηριστικά το γερμανικό Πρακτορείο.

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών