Ηλεία: Θρησκευτική Πανήγυρις Παναγίας Ζωοδόχου Πηγής στον Ι. Ναό Αγ. Αθανασίου Πύργου | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Ηλεία: Θρησκευτική Πανήγυρις Παναγίας Ζωοδόχου Πηγής στον Ι. Ναό Αγ. Αθανασίου Πύργου

20:29 | 15/4/15

Την Παρασκευή της Διακαινησίμου 17 Απριλίου 2015, εορτάζει και πανηγυρίζει μετά πάσης θρησκευτικής Μεγαλοπρέπειας και επισημότητος ο Ιερός Ναός Αγίου ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Πύργου την ετήσιον πανήγυριν της Παναγίας της Ζωοδόχου Πηγής

Την παραμονή το Εσπέρας και περί ώρα 7.00 μ.μ. θα τελεσθή Μέγας Αρχιερατικός Επερινός, χοροστατούντος, του Σεβ. Μητροπολίτου Ηλείας κ.κ. ΓΕΡΜΑΝΟΥ, όστις θα κηρύξη τον θείον Λόγον Την Κυριώνυμον ημέραν της εορτής θα τελεσθή ο Όρθρος και Αρχιερατική θεία Λειτουργία υπό του Σεβ. Μητροπολίτου Ηλείας κ.κ. ΓΕΡΜΑΝΟΥ, όστις θα κυρύξη τον θείον Λόγον.

Στο τέλος και περί ώραν 10,30 π.μ. θα επακολουθήση η καθιερωμένη Λιτάνευσις της Ιεράς εικόνος κατά την συνήθη διαδρομή.

Παρακαλούνται οι Πολιτικές, Αστυνομικές και Στρατιωτικές Αρχές καθώς και οι ευσεβείς χριστιανοί της πόλεώς μας και των περιχώρων, όπως προσέλθουν και συμπροσευχηθούν μαζί μας κατά τις Ιερές ακολουθίες για να λάβουν την χάριν της Παναγίας της Ζωοδόχου Πηγής, προς ψυχικήν ωφέλειαν αυτών.

Το απόγευμα και ώρα 6.30 θα τελεσθή παράκλησις προς την Υπεραγίαν Θεοτόκον υπέρ υγείας του σύμπαντος κόσμου, στην οποίαν θα προστή και θα ομιλήση ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ωλένης κ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών