Κυβέρνηση: Δεν μας αφορούν οι αναφορές του Γ. Πανούση | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Κυβέρνηση: Δεν μας αφορούν οι αναφορές του Γ. Πανούση

12:47 | 3/4/15
Κυβέρνηση: Δεν μας αφορούν οι αναφορές του Γ. Πανούση

Με μια ανακοίνωση μόλις 58 λέξεων σχολίασε το Μαξίμου το άρθρο του αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Γιάννη Πανούση - Διαβάστε το σχόλιο της κυβέρνησης

Η κυβέρνηση κρατάει αποστάσεις από τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Γιάννη Πανούση, μετά τη δημοσίευση την Παρασκευή, του άρθρου-παρέμβασης του στην εφημερίδα τα" Νέα".

Σχετικά με το άρθρο του αναπληρωτή Υπουργού κ. Γ. Πανούση, πηγές του Μαξίμου αναφέρουν ότι οι αναφορές του "προφανώς και δεν αφορούν ούτε την πολιτική της Κυβέρνησης, ούτε κυβερνητικά στελέχη, ούτε τις πολιτικές δυνάμεις που τη στηρίζουν".

"Η Κυβέρνηση παραμένει σταθερά προσηλωμένη στην προάσπιση του κράτους δικαίου, των δικαιωμάτων και της έννομης τάξης", σημειώνουν οι ίδιες πηγές.

Οι δηλώσεις του κ. Πανούση περί "Αριστεράς του τίποτα" ξεσήκωσαν αντιδράσεις από μέλη της κυβέρνησης.

"Δεν πιστεύω ότι τα όσα περιγράφει αφορούν την κυβερνώσα παράταξη. Δεν είμαστε "αριστερά του τίποτα", ούτε λέει ότι αφορά την κυβερνώσα παράταξη. Μιλάει με γενικό τρόπο ο κ. Πανούσης", δήλωσε σε πρωινή συνέντευξη του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης, μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

"Είναι υπουργός και οφείλει να εφαρμόζει τις προγραμματικές θέσεις της κυβέρνησης", σημείωσε, κάτι που όπως φαίνεται είναι και η γενικότερη θέση της κυβέρνησης.

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών