Συνάντηση Κ. Πελετίδη με την διοίκηση του Επιμελητηρίου Αχαϊας | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Συνάντηση Κ. Πελετίδη με την διοίκηση του Επιμελητηρίου Αχαϊας

18:24 | 3/4/15
Συνάντηση Κ. Πελετίδη με την διοίκηση του Επιμελητηρίου Αχαϊας
Συνάντηση έγινε το απόγευμα της Πέμπτης στο Επιμελητήριο Αχαΐας, μεταξύ του Δημάρχου Πατρέων κ. Κ. Πελετίδη και της Διοίκησης του Επιμελητηρίου. Στην διάρκεια της συνάντησης αντηλλάγησαν απόψεις, σχετικά με την στήριξη των υπηρεσιών του Επιμελητηρίου και της Αναπτυξιακής στο έργο του Δήμου.

Μεταξύ άλλων συμφωνήθηκε να προηγείται διαβούλευση μεταξύ των δύο φορέων σε θέματα που αφορούν την επιχειρηματική κοινότητα της περιοχής, πριν την εισαγωγή τους στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ακόμα το Επιμελητήριο τόνισε ότι θα επεξεργασθεί προτάσεις, για τεχνική υποστήριξη του Δήμου, όσον αφορά την αξιοποίηση κτιριακών εγκαταστάσεων του Δήμου, με βασικό στόχο την ενίσχυση και ανάδειξη του πολιτισμού και της καινοτομίας.

Επίσης συζητήθηκε το θέμα των τελών καθαριότητας και φωτισμού και η επιβάρυνση αυτών στους επιχειρηματίες και συμφωνήθηκε να γίνει την επόμενη εβδομάδα σύσκεψη για το θέμα αυτό στο Δημαρχείο.

Σύμφωνα με τα όσα είχε αποκαλύψει τις προηγούμενες ημέρες η «Π», η αναπροσαρμογή των ανταποδοτικών τελών για τις επιχειρήσεις κάτω των 750 τ.μ., επιφέρει μεσοσταθμικές αυξήσεις 60,3% και για τις επιχειρήσεις άνω αυτού του ορίου, μεσοσταθμικές αυξήσεις 423,9%

Στην συνάντηση συμμετείχαν ο κος Πελετίδης και ο Αντιδήμαρχος κ. Πλέσσας και από το Επιμελητήριο ο πρόεδρος κ. Μαρλαφέκας, ο αντιπρόεδρος κ. Μπρακατσέλος, ο Γεν. Γραμματέας κ. Τσούμπελης, το μέλος Δ.Σ. κ. Χελάς και ο
ειδικός σύμβουλος κ. Κούστας.

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών