Πυρετός συσκέψεων και συναντήσεων στο Μαξίμου ενόψει του Brussels Group | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Πυρετός συσκέψεων και συναντήσεων στο Μαξίμου ενόψει του Brussels Group

15:44 | 26/5/15
pyretos-syskepsewn-kai-synanthsewn-sto-maksimoy-enopsei-toy-brussels-group

Λίγες ώρες πριν την έναρξη του Brussels Group ο πρωθυπουργός συναντάται με στελέχη της κυβέρνησης για να σχεδιάσουν τα επόμενα βήματα της διαπραγμάτευσης

Συσκέψεις επί συσκέψεων από το πρωί στο Μαξίμου είχε ο πρωθυπουργός εν όψει του επικείμενου Brussels Group. Ο Αλέξης Τσίπρας και ο αναπληρωτής υπουργός Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και συντονιστής της ομάδας διαπραγμάτευσης Ευκλείδης Τσακαλώτος έκαναν το συντονισμό και το σχεδιασμό για τον τρόπο που θα κινηθεί η ελληνική αντιπροσωπεία στις Βρυξέλλες.

Την ίδια ώρα στο Μαξίμου κάθονταν γύρω από το ίδιο τραπέζι ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Πάνος Σκουρλέτης με τον αναπληρωτή υπουργό Κοινωνικών Ασφαλίσεων Δημήτρη Στρατούλης και το γενικό γραμματέα Κοινωνικών Ασφαλίσεων Γιώργο Ρωμανιά για να συζητήσουν για το ακανθώδες σε επίπεδο διαπραγμάτευσης θέμα του ασφαλιστικού.

Τον πρωθυπουργό όμως συνάντησε νωρίτερα το μεσημέρι της Τρίτης και ο υπουργός Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, ο οποίος εισήλθε επίσης στο μέγαρο Μαξίμου. Οι πληροφορίες από την κυβέρνηση θέλουν τη συνεδρίαση του Brussels Group να ξεκινά την Τετάρτη το πρωί, χωρίς να αποκλείεται και τηλεδιάσκεψη των τεχνικών κλιμακίων μέσα στην ημέρα.

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών