Στην τελική ευθεία για συμφωνία - Σε εξέλιξη η τηλεδιάσκεψη του Brussels Group | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Στην τελική ευθεία για συμφωνία - Σε εξέλιξη η τηλεδιάσκεψη του Brussels Group

22:36 | 26/5/15
sthn-telikh-eytheia-gia-symfwnia-se-ekseliksh-h-thlediaskepsh-toy-brussels-group

Η σημερινή τηλεδιάσκεψη του Brussels Group θα δώσει αύριο τη σκυτάλη σε δια ζώσης συνεδρίαση, προκειμένου να έχουν προχωρήσει όσο το δυνατόν περισσότερο οι διαδικασίες έως τη συνεδρίαση του Euro Working Group της Πέμπτης

Στην τελική ευθεία έχουν και επισήμως εισέλθει οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Αθήνας και δανειστών, με στόχο την επίτευξη οριστικής συμφωνίας ακόμη και εντός του σαββατοκύριακου.

Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη η τηλεδιάσκεψη των τεχνικών κλιμακίων του Brussels Group.

Η τηλεδιάσκεψη πραγματοποιείται στον απόηχο των εντεινόμενων πληροφοριών πως καταρτίζεται προσχέδιο συμφωνίας, συνολικής έκτασης περίπου 20 σελίδων, με στόχο την εξεύρεση οριστικής λύσης εντός του σαββατοκύριακου.

Η σημερινή τηλεδιάσκεψη του Brussels Group θα δώσει αύριο τη σκυτάλη σε δια ζώσης συνεδρίαση, προκειμένου να έχουν προχωρήσει όσο το δυνατόν περισσότερο οι διαδικασίες έως τη συνεδρίαση του Euro Working Group της Πέμπτης.

Από ελληνικής πλευράς στην τηλεδιάσκεψη του Brussels Group συμμετέχουν ο πρόεδρος του ΣΟΕ, Γιώργος Χουλιαράκης και ο γενικός γραμματέας Δημοσιονομικής Πολιτικής, Νίκος Θεοχαράκης.

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών