Συλλυπητήρια για τον θάνατο του τραυματία των ΕΛΠΕ | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Συλλυπητήρια για τον θάνατο του τραυματία των ΕΛΠΕ

15:02 | 31/5/15
sullupitiria-gia-ton-thanato-tou-traumatia-ton-elpe

Εξέπνευσε σήμερα μετά τον βαρύ τραυματισμό του

Οι υπουργοί Εργασίας Πάνος Σκουρλέτης και Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Λαφαζάνης εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια του Κώστα Μαγγούρα, του τέταρτου τραυματία από το δυστύχημα που σημειώθηκε στις 8 Μαΐου στο διυλιστήριο Ασπροπύργου των ΕΛΠΕ, ο οποίος έφυγε σήμερα από τη ζωή.

Σε ανακοίνωσή του, το υπουργείο Εργασίας υπογραμμίζει την επιδίωξή του «οι αιτίες του δυστυχήματος να εντοπιστούν με ακρίβεια και οι τυχόν ευθύνες να αποδοθούν χωρίς αμφιταλαντεύσεις». Όπως αναφέρεται στην

Την αμέριστη συμπαράστασή τους προς την οικογένεια του 31χρονου εκφράζουν ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Λαφαζάνης και ο Γενικός Γραμματέας Ενέργειας Απόστολος Αλεξόπουλος.

Δηλώνουν επίσης τη βούληση του υπουργείου και της κυβέρνησης να στηρίξουν την οικογένειά του με όλα τα δυνατά μέσα, όπως άλλωστε διαβεβαιώνει ότι θα κάνει και η νέα Διοίκηση των ΕΛΠΕ.

Σε ανακοίνωσή τους η διοίκηση και οι εργαζόμενοι του ομίλου τονίζουν ότι το δυστύχημα της 8ης Μαΐου εξελίχθηκε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους, με βαθιά οδύνη, στην οικογένεια του Κώστα Μαγγούρα και δηλώνουν την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξή τους.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται επίσης ότι οι άλλοι δύο τραυματίες έχουν διαφύγει τον κίνδυνο και ο ένας μάλιστα έχει επιστρέψει στο σπίτι του.

Η διοίκηση επαναλαμβάνει για μια ακόμη φορά ότι η αυστηρή τήρηση των κανόνων ασφαλείας θα πρέπει να είναι το κύριο μέλημα όλων και καλεί τους εργαζομένους σε κοινή προσπάθεια ώστε το δυστύχημα στο διυλιστήριο Ασπροπύργου να είναι το τελευταίο.

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών