Προστασία για τη ζωή της ζήτησε η Βίκυ Σταμάτη | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Προστασία για τη ζωή της ζήτησε η Βίκυ Σταμάτη

18:57 | 10/6/15
prostasia-gia-ti-zoi-tis-zitise-i-viki-stamati

Τέσσερις ώρες κατέθετε στους ελβετούς δικαστές

Για τέσσερις ώρες παρέμεινε στο γραφείο του ανακριτή διαφθοράς η Βίκυ Σταμάτη όπου κατέθεσε στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργούν οι Ελβετοί δικαστές στην προσπάθεια τους να ρίξουν φως στο ρόλο του Ελβετού τραπεζίτη Παύλου Μπάιλα, ο οποίος είναι ήδη προφυλακισμένος στην Ελβετία για τους χειρισμούς τους την υπόθεση των μιζών από τα εξοπλιστικά.

Στο επίκεντρο της έρευνα βρίσκεται η εταιρία NULUFIELD DEVELOPPMENT INC μέσω της οποίας διακινήθηκαν «ύποπτα» εμβάσματα. Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας μέρος των χρημάτων κατέληξαν στην πρώην και τη νυν σύζυγο του Άκη Τσοχατζόπουλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Βίκυ Σταμάτη φέρεται να επανέλαβε τις καταγγελίες της περί διαφθοράς στις οποίες είχε αναφερθεί, πριν από λίγες ημέρες, και ενώπιον της εισαγγελέως Ράικου. Πρόκειται για καταγγελίες οι οποίες αξιολογούνται από την εισαγγελική λειτουργό.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο Φραγκίσκο Ραγκούση η Βίκυ Σταμάτη ήταν αποκαλυπτική στην κατάθεση της και ζήτησε την προστασία της ζωής της καθώς θεωρεί ότι κινδυνεύει.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι την ερχόμενη Τετάρτη αναμένεται να κριθεί από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων η έκτη κατά σειρά αίτηση αποφυλάκισης της.

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών