Σκληρή κριτική Ορφανού στον Τσίπρα: Όταν λες “Όχι” σε όλα, τελικά τα δέχεσαι όλα | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Σκληρή κριτική Ορφανού στον Τσίπρα: Όταν λες “Όχι” σε όλα, τελικά τα δέχεσαι όλα

14:22 | 23/6/15
sklhrh-kritikh-orfanou-ston-tsipra-otan-les-oxi-se-ola-telika-ta-dexesai-ola

Πώς σχολίασε ο βουλευτής του Ποταμιού Νίκος Ορφανός τα νέα μέτρα που αναμένεται να γεφυρώσουν το χάσμα Αθήνας με πιστωτές

Έντονη κριτική στην κυβέρνηση άσκησε ο βουλευτής Β΄Πειραιά Νίκος Ορφανός, μιλώντας στο περιφερειακό ραδιόφωνο της Πελοποννήσου ORT.

O βουλευτής τόνισε ότι η συμφωνία που έρχεται θα είναι υφεσιακή και όχι αναπτυξιακή και πρόβλεψε ότι η κυβέρνηση θα δυσκολευτεί να εφαρμόσει τα φορολογικά μέτρα.

Κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι υποσχόταν λεφτά χωρίς μνημόνιο, ενώ αν είχε υπογράψει τη συμφωνία νωρίτερα δε θα είχε αναγκαστεί να δεχθεί τόσο σκληρά μέτρα.

Ο κύριος Ορφανός μίλησε στη συνέχεια και στο ραδιόφωνο του Καναλιού 1 στον Πειραιά λέγοντας χαρακτηριστικά: "Μία αντιμνημονιακή κυβέρνηση έκανε όλο τον κόσμο να παρακαλάει για ένα μνημόνιο, προκειμένου να σταματήσει επιτέλους το μαρτύριο της σταγόνας".

"Πού είναι το αναπτυξιακό πρόσημο της κυβέρνησης; Γιατί δεν πήγε εδώ και πέντε μήνες στην Ε.Ε. με συγκεκριμένες αναπτυξιακές προτάσεις που να δημιουργούν θέσεις εργασίας; Όταν λες "Όχι" σε όλα, τελικά τα δέχεσαι όλα", κατέληξε ο κύριος Ορφανός.

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών