Η συγκέντρωση του “Όχι” στο δημοψήφισμα με Π. Σκουρλέτη στην Πάτρα (φώτο) | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Η συγκέντρωση του “Όχι” στο δημοψήφισμα με Π. Σκουρλέτη στην Πάτρα (φώτο)

23:05 | 2/7/15

h-sygkentrwsh-tou-oxi-sto-dhmopshfisma-me-p-skourleth-sthn-patra-fwto
Έκκληση στους αχαιούς που στις εκλογές του περασμένου Ιανουαρίου έδωσαν πλειοψηφικό ρεύμα στο ΣΥΡΙΖΑ, να μην υποκύψουν στους εκβιασμούς και να στείλουν -και πάλι- το μήνυμά τους για λιγότερη λιτότητα, στην κάλπη του δημοψηφίσματος, έκανε χθες βράδυ από την Πάτρα ο υπουργός Εργασίας Πάνος Σκουρλέτης

«Δημιούργησαν ασφυξία στη χώρα, έκλεισαν τις στρόφιγγες και προκάλεσαν την τραπεζική αργία. Θέλουν μια οικονομική δικτατορία, σκέφτονται όμως χωρίς τον ξενοδόχο, αυτό το λαό που δεν άφησε καμία δικτατορία να κάνει κουμάντο στη χώρα» είπε ο κ. Σκουρλέτης, μιλώντας στην κεντρική συγκέντρωση στην πλατεία Γεωργίου που οργάνωσε η τοπική «Επιτροπή πρωτοβουλίας υπέρ του ΟΧΙ».

Έκανε επίσης επίθεση «σε όσους θυμήθηκαν τους συνταξιούχους σήμερα στις ουρές έξω από τις τράπεζες και όχι το 2012, όταν έκαναν το PCI στα ασφαλιστικά ταμεία».

Επικαλέστηκε όλους όσους «επένδυσαν» τις ελπίδες τους στο ΣΥΡΙΖΑ προεκλογικά και ζήτησε «ψήφο εμπιστοσύνης» στην Κυβέρνηση προκειμένου να συνεχιστεί η διαπραγμάτευση, με στόχο να μην περάσουν νέα αντεργατικά και υφεσιακά μέτρα, όπως αυτά που εφαρμόστηκαν την προηγούμενη πενταετία.








Πηγή: pelop.gr

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών