Συγκέντρωση υπέρ του «ναι» στην πλ. Τριών Συμμάχων | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Συγκέντρωση υπέρ του «ναι» στην πλ. Τριών Συμμάχων

11:08 | 2/7/15
sygkentrwsh-yper-tou-nai-sthn-pl-triwn-symmaxwn

Συγκέντρωση διοργανώνουν απόψε (20:30) στην πλατεία Τριών Συμμάχων οι φορείς και τα κόμματα που τάσσονται υπέρ του «ναι». Θετική δήλωση έκανε και ο δήμαρχος Καλαβρύτων, Γιώργος Λαζουράς, ενόψει του δημοψηφίσματος της ερχόμενης Κυριακής

«Ναι στην Ελλάδα, ναι στην Ευρώπη…» είναι το σύνθημα της αποψινής εκδήλωσης, στην οποία οι διοργανωτές αισιοδοξούν ότι θα εκφραστεί η βούληση της κοινής γνώμης για την προσήλωση της Ελλάδας στη ευρωπαϊκή πορεία της χώρας. Οι φορείς υπέρ του «ναι» θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου, σήμερα το μεσημέρι (12.00), στο Πολύεδρο.

Ο Γ. ΛΑΖΟΥΡΑΣ

Παρέμβαση έκανε χθες και ο δήμαρχος Καλαβρύτων, Γ. Λαζουράς. «Σ' αυτές τις κρίσιμες, για την πατρίδα και τον λαό μας ώρες, δεν επιτρέπεται, κανένας μας, να σιωπά, να μένει απαθής ή να αδιαφορεί. Σεβόμενος τη διαφορετική άποψη, για το δημοψήφισμα της Κυριακής, λέω ξεκάθαρα, ΝΑΙ στην Ελλάδα, ΝΑΙ στην Ευρώπη, ΝΑΙ στην Ελπίδα, ΝΑΙ στην ανάπτυξη, ΝΑΙ στο μέλλον των παιδιών μας…» τονίζει στη δήλωσή του και προσθέτει ότι συντάσσεται με το ομόφωνο ψήφισμα που εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο της Κεντρικής Ενωσης Δήμων Ελλάδας.

Ο Χ. ΣΤΑΙΚΟΥΡΑΣ

Στο μεταξύ, την Πάτρα επισκέπτεται σήμερα ο πρώην υπουργός Χρήστος Σταϊκούρας, ο οποίος θα λάβει μέρος στη νομαρχιακή συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί (19:30) στα γραφεία της ΝΟΔΕ (Κορίνθου 301 και Παντανάσσης) με θέμα το δημοψήφισμα της Κυριακής. Ο Χρ. Σταϊκούρας, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Πάτρα, θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με τοπικούς φορείς (Επιμελητήριο, ΣΕΒΙΠΑ κ.λπ.), ενώ θα λάβει μέρος και στη συγκέντρωση των φορέων υπέρ του «ναι».

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών