Συνεχίζονται οι συσκέψεις στη ΝΔ εν όψει δεύτερου νομοσχεδίου και εν μέσω αντιδράσεων | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Συνεχίζονται οι συσκέψεις στη ΝΔ εν όψει δεύτερου νομοσχεδίου και εν μέσω αντιδράσεων

16:54 | 17/7/15
synexizontai-oi-syskepseis-sth-nd-en-opsei-deuteroy-nomosxedioy-kai-en-mesw-antidrasewn

Τα αγροτικά, τα συνταξιοδοτικά και ο κώδικας πολιτικής δικονομίας στο επίκεντρο των γαλάζιων προβληματισμών. Η αξιωματική αντιπολίτευση θέλει επίσης να προβάλλει παρεμβάσεις για τις τράπεζες

Συνεχίζονται στη Νέα Δημοκρατία οι συσκέψεις εν όψει του δεύτερου νομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα που θα έλθει την επόμενη εβδομάδα. Συσκέψεις που έχουν και χαρακτήρα “μασάζ” στους γαλάζιους βουλευτές που αντιδρούν, ιδίως στη φορολόγηση των αγροτών και όχι μονον.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ Βαγγέλης Μεϊμαράκης είχε σήμερα νέες συναντήσεις με στελέχη που ασχολούνται με τα οικονομικά θέματα, τη διαπραγμάτευση με τους δανειστές και τον πολιτικό σχεδιασμό. Θα ακολουθήσουν νέες συναντήσεις μέσα στο Σαββατοκύριακο για να εξετασθεί η διαμόρφωση του νομοσχεδίου με τα νέα μέτρα.

Στο επίκεντρο της σημερινής σύσκεψης βρέθηκαν κυρίως τα αγροτικά, τα συνταξιοδοτικά και τον κώδικα πολιτικής δικονομίας. Πηγές της Συγγρού ανέφεραν ότι θα μεταφέρουν τις ανησυχίες της ΝΔ στην κυβέρνηση για τα μέτρα. Σημείωναν επίσης ότι προτεραιότητα για τη ΝΔ είναι η αποκατάσταση της λειτουργίας της αγοράς και κυρίως του τραπεζικού συστήματος. Ειδική αναφορά έγινε στο θέμα των αγροτών με έμφαση στους κατ’επάγγελμα αγρότες και την προστασία τους, καθώς αυτοί στηρίζουν την πρωτογενή παραγωγή.

Ο κ.Μεϊμαράκης επίσης επικοινώνησε το πρωί με τους πρώην γραμματείς του κόμματος αλλά και με το «Σύνδεσμο ‘74» για την αξιοποίηση αυτών των στελεχών και το ρόλο που μπορεί να έχουν στη συσπείρωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Παράλληλα από τη Συγγρού επισημαίνουν τις δηλώσεις του Ολλανδού πρωθυπουργού Ρούτε ότι η Ελλάδα είχε υπερκαλύψει επί Σαμαρά τα προβλήματα καθώς είχε μπει σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης και είχε πετύχει πρωτογενή πλεονάσματα.


Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών