Μητρόπουλος: Εθνική ομάδα διαπραγμάτευσης με ειδικούς επιστήμονες | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Μητρόπουλος: Εθνική ομάδα διαπραγμάτευσης με ειδικούς επιστήμονες

12:34 | 3/8/15
mhtropoylos-ethnikh-omada-diapragmateyshs-me-eidikous-episthmones

Τι δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος της Βουλής, Αλέξης Μητρόπουλος, για την ανάγκη εμπλουτισμού της ομάδας διαπραγμάτευσης, με άτομα πέρα από τα στενά όρια των κυβερνώντων κομμάτων

Με άτομα πέρα από τα στενά όρια των κυβερνώντων κομμάτων πρέπει να εμπλουτιστεί η εθνική ομάδα διαπραγμάτευσης, σύμφωνα με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Αλέξη Μητρόπουλο.

Σε δηλώσεις του στο Mega, ο κ. Μητρόπουλος υποστήριξε, ότι "επιβάλλεται άμεσα συγκρότηση εθνικής διαπραγματευτικής ομάδας με πρόσωπα αυξημένου επιστημονικού κύρους γιατί αυτό εξυπηρετεί και την Αριστερά και την κυβέρνηση" και "να εμπλουτιστεί η εθνική διαπραγματευτική ομάδα με έμπειρα στελέχη κάτι που δεν είχε η πρώτη ομάδα και ηττήθηκε".

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, είπε ακόμη ότι την ομάδα θα πρέπει να στελεχώσουν κυρίως τεχνικοί και νομικοί διαπραγματευτές "διότι έχουν και οι δικοί μας στην κυβέρνηση υποβαθμίσει τα νομικά κείμενα που δεσμεύουν τη χώρα".

Επιπλέον, ζήτησε τη μετάθεση του χρόνου της συμφωνίας, εκτιμώντας ότι αυτή δεν μπορεί να γίνει μέχρι τις 20 Αυγούστου και πως εάν αυτό δεν καταστεί εφικτό τότε "πάμε σε δεύτερη μεγάλη ήττα και σε πρόγραμμα ακραίου αριστερού θατσερισμού που μια κυβέρνηση της αριστεράς δεν μπορεί να το σηκώσει μόνη της".

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών