Πλήθος κόσμου στη νεκρώσιμη ακολουθία για τον π. Θεμιστοκλή Δρουκόπουλο | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Πλήθος κόσμου στη νεκρώσιμη ακολουθία για τον π. Θεμιστοκλή Δρουκόπουλο

19:58 | 1/8/15
plhthos-kosmou-sth-nekrwsimh-akolouthia-gia-ton-p-themistoklh-droukopoulo

Στο χώρο της ταφής του στο Κοιμητήριο της Παναγίας Αλεξιωτίσσης, οδηγείται αυτή την ώρα ο π. Θεμιστοκλής Δρουκόπουλος, ο κοσμοαγάπητος πρωτοπρεσβύτερος του Ιερού Ναού της Παντάνασσας ο οποίος εκοιμήθη χθες σε ηλικία 83 ετών

Η νεκρώσιμος ακολουθία εψάλη πριν απο λίγη ώρα απο τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Ευαγγελίστριας, όπου πλήθος κόσμου παρέστη προκειμένου να τείνει ένα ύστατο χαίρε στον εκλιπόντα που επί 42 συναπτά έτη υπηρέτησε την κεντρικότατη αυτή Ενορία της Πάτρας.

Πολλοί ενορίτες, πλήθος ιερωμένων αλλά και άνθρωποι που υπηρέτησαν δίπλα του, με δάκρυα στα μάτια, αποχαιρέτησαν τον «παπα-Θέμη», ενώ συγκινητικό επικήδειο λόγο εκφώνησε στο τέλος της νεκρώσιμης ακολουθίας, ο Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος.

Πλήθος πιστών προσήρχετο από νωρίς το πρωί στον λυόμενο Ιερό Ναό της Παντάνασσας, προκειμένου να προσκυνήσει τη σωρό του εκλιπόντος πρωτοπρεσβύτερου που είχε τεθεί εκεί προς προσκύνηση.

Λίγο μετά τις 12.00 το μεσημέρι παρουσία του Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυστοστόμου, των συγγενών αλλά και των συνεφημέριών του, εψάλη και τρισάγιο εις μνήμη του στον λυόμενο ναό.

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών