Εκλογές 2015: Πρόβλημα ο Μαρκογιαννάκης για τη ΝΔ, μετά τη δίωξη για την υπόθεση Γιακουμάκη | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Εκλογές 2015: Πρόβλημα ο Μαρκογιαννάκης για τη ΝΔ, μετά τη δίωξη για την υπόθεση Γιακουμάκη

09:44 | 11/9/15

Ο υποψήφιος στα Χανιά φέρεται πιθανόν να παραιτηθεί προκειμένου να διευκολύνει το κόμμα, το οποίο προφανώς δεν ανέμενε την εξέλιξη

Πρόβλημα για τη Νέα Δημοκρατία στην τελική ευθεία για τις δεύτερες εκλογές του 2015, αποτελεί ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης, μετά την άσκηση δίωξης για την υπόθεση Γιακουμάκη.

Ο κ. Μαρκογιαννάκης, που τον Ιανουάριο είχε έρθει πρώτος σε σταυρούς στα Χανιά και ως εκ τούτου είναι στη πρώτη θέση της γαλάζιας λίστας στην περιφέρεια του, θα προβεί σήμερα σε δήλωση και φέρεται πιθανόν να παραιτηθεί προκειμένου να διευκολύνει το κόμμα του, το οποίο προφανώς δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη.

Ο εισαγγελέας Ιωαννίνων άσκησε ειδικότερα χθες δίωξη κατά του πρώην υπουργού για ηθική αυτουργία σε παράβαση καθήκοντος από τη διοίκηση της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, όπου φοιτούσε ο Βαγγέλης Γιακουμάκης.

Ο κ.Μαρκογιαννάκης είχε τότε παραδεχθεί πως είχε παρέμβει στον τότε διευθυντή της Σχολής για να μην τιμωρηθεί φοιτητής, ο οποίος είχε ζωγραφίσει σε ένα τοίχο της Γαλακτοκομικής το χάρτη της Κρήτης. Είναι άγνωστο εάν ο εν λόγω φοιτητής συμμετείχε στον εκφοβισμό του άτυχου 24χρονου και ο ίδιος ο κ.Μαρκογιαννάκης είχε δηλώσει πως δεν το γνωρίζει.

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών