Ραχήλ Μακρή: Επιστρέφω στο υπ. Περιβάλλοντος σαν διευθύντρια - Φεύγω από την πολιτική | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Ραχήλ Μακρή: Επιστρέφω στο υπ. Περιβάλλοντος σαν διευθύντρια - Φεύγω από την πολιτική

17:24 | 30/9/15
raxhl-makrh-epistrefw-sto-yp-perivallontos-san-dieythuntria-feugw-apo-thn-politikh

Η ίδια δήλωσε πως ένιωσε ''λυτρωμένη'' με το αποτέλεσμα των εκλογών και πως τρία χρόνια τώρα είχε ξεχάσει "πώς είναι να έχω προσωπικές στιγμές, αφού είχε αφοσιωθεί στον πολιτικό αγώνα, κάτι που ο λαός δεν το εκτίμησε"

Την απόφασή της να μην ασχοληθεί ξανά με την πολιτική και να επιστρέψει στα καθήκοντα της στο υπουργείο Περιβάλλοντος μίλησε στην εφημερίδα Freddo η Ραχήλ Μακρή.
Όπως τόνισε στην συνέντευξη:

"Ήδη έχω κάνει τις απαραίτητες κινήσεις επαναφοράς για να επανακτήσω τη θέση μου στο ΥΠΕΚΑ, όπου μάλλον θα επιστρέψω ως διευθύντρια. Θα μπω ξανά στους πρότερους κανονικούς μου ρυθμούς. Θα ξυπνάω νωρίς, θα πηγαίνω στο γραφείο μου και μετά θα ασχολούμαι με την οικογένειά μου". 

Η ίδια δήλωσε πως ένιωσε ''λυτρωμένη'' με το αποτέλεσμα των εκλογών και πως τρία χρόνια τώρα είχε ξεχάσει "πώς είναι να έχω προσωπικές στιγμές, αφού είχε αφοσιωθεί στον πολιτικό αγώνα, κάτι που ο λαός δεν το εκτίμησε".

Υπογράμμισε επίσης η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ:
"Συνειδητοποίησα πως τελικά δεν άξιζε όλος αυτός ο κόπος και οι αγώνες που έδωσα. Έχασα πολύτιμο χρόνο από τα παιδιά μου και από πράγματα που με ευχαριστούσαν να κάνω. Οπότε ήρθε η ώρα να αναπληρώσω τον χαμένο χρόνο. Οι ψηφοφόροι δεν εκτίμησαν την προσπάθειά μου".

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών