ΝΔ: “Χαλασμένο τηλέφωνο” στην επικοινωνία Μεϊμαράκη - Τζιτζικώστα | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

ΝΔ: “Χαλασμένο τηλέφωνο” στην επικοινωνία Μεϊμαράκη - Τζιτζικώστα

15:51 | 5/10/15
nd-xalasmeno-thlefwno-sthn-epikoinwnia-meimarakh-tzitzikwsta

Μεϊμαράκης: Πρότεινα στο Τζιτζικώστα να είναι παρών στην κοινοβουλευτική ομάδα και να καταθέτει τις προτάσεις του αλλά δε μου απάντησε - Τζιτζικώστας: Δεν έχω ενημερωθεί για τη συμμετοχή μου στην κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ

Σε κλίμα καχυποψίας μεταξύ των υποψήφιων προέδρων της ΝΔ ξεκινάει και επίσημα σήμερα η κούρσα για την ανάδειξη του νέου αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σύμφωνα με τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη προτάθηκε και έγινε αποδεκτό από τους άλλους τρεις συνυποψηφίους του να είναι σύνεδροι στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα οι 4 υποψήφιοι για την προεδρία της ΝΔ, ενώ επίσης σύμφωνα με την ίδια πλευρά προτάθηκε σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο πρόεδρος της ΝΔ με τον Απόστολο Τζιτζικώστα να παίρνει μέρος στην κοινοβουλευτική ομάδα προκειμένου να διατυπώνει τις θέσεις του και να συναποφασίζεται η στάση της ΝΔ στα κρίσιμα ζητήματα. Σύμφωνα με το Βαγγέλη Μεϊμαράκη ο κ. Τζιτζικώστας δεν του έχει απαντήσει ακόμα στο θέμα της συμμετοχής του τελευταίου στην γαλάζια κοινοβουλευτική ομάδα.

Από την πλευρά του Απόστολου Τζιτζικώστα επιβεβαιώνεται η αποδοχή της πρότασης για τη συμμετοχή του ως συνέδρου στο ΕΛΚ ωστόσο ο ίδιος δηλώνει ότι δεν δέχτηκε καμία πρόταση από τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη για τη συμμετοχή του στην κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ.

Την ίδια στιγμή έχουν ξεκινήσει εκατέρωθεν διαρροές για τα διαδικαστικά. Συνεργάτες του Απόστολου Τζιτζικώστα χρεώνουν στην πλευρά Μεϊμαράκη ότι “θέλει υψηλό αντίτιμο και λίγες κάλπες κάτι που θα ήταν καταστροφικό γιατί θα περιορίσει τη συμμετοχή” των ψφοφόρων και επιμένουν ότι οι εκλογές θα πρέπει να γίνουν “όχι μέσα στον Οκτώβριο”.

Για τα διαδικαστικά ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης απαντάει ότι τα διαδικαστικά είναι αποκλειστική αρμοδιότητα της ΚΕΦΕ και δεν θα ασχοληθεί. Πάντως για την προβολή των θέσεων των υποψηφίων αντί του ντιμπέιτ που προτείνουν κυρίως ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τάσσεται υπέρ δύο ανοιχτών συνδιασκέψεων της ΝΔ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών