Αντιπαράθεση ΣΥΡΙΖΑ- ΝΔ για την ακροδεξιά - Η Συγγρού μαζεύει τα περί ηθικής αυτουργίας Φίλη | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Αντιπαράθεση ΣΥΡΙΖΑ- ΝΔ για την ακροδεξιά - Η Συγγρού μαζεύει τα περί ηθικής αυτουργίας Φίλη

18:59 | 6/11/15
antiparathesh-syriza-nd-gia-thn-akrodeksia-h-syggrou-mazeuei-ta-peri-hthikhs-aytoyrgias-filh
Τα επικίνδυνα παιχνίδια της αξιωματικής αντιπολίτευσης με την ακροδεξιά καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ μεταθέτει τη συζήτηση στην καθυστέρηση σύλληψης των δραστών, κατηγορώντας Τσίπρα και Τόσκα ότι καλύπτουν τα φασιστοειδή

Μετά τις αντιδράσεις που υπήρξαν στην επαναφορά της θεωρίας των δύο άκρων από τη Νέα Δημοκρατία με αφορμή την επίθεση κατά του Γιώργου Κουμουτσάκου κατά τη χθεσινή συγκέντρωση Ποντίων, η Συγγρού “μαζεύει” τα περι ηθικής αυτουργίας Φίλη, έχοντας όμως ήδη δώσει την αφορμή στο ΣΥΡΙΖΑ να καταγγέλλει επικίνδυνα παιχνίδια της αξιωματικής αντιπολίτευσης με την ακροδεξιά.

Η αξιωματική αντιπολίτευση μεταθέτει τώρα την κριτική προς την κυβέρνηση στο πεδίο της καθυστέρησης στη σύλληψη των δραστών, ενώ από τις σημερινές δηλωσεις και ανακοινώσεις απουσιάζει η αναφορά σε ηθική αυτουργία του υπουργού Παιδείας.

Με ανακοίνωση της η ΝΔ κατηγορεί ειδικότερα Τσίπρα και Τόσκα ότι καλύπτουν τους τραμπούκους και τα φασιστοειδή που προπηλάκισαν το βουλευτή. Με τον τρόπο αυτό υπονοεί ανοχή του ΣΥΡΙΖΑ στη δράση της ΧΑ (δεδομένου ότι οι δράστες ήταν μέσα στο μπλοκ του νεοναζιστικού κόμματος).
«Καλούμε τον Πρωθυπουργό κ. Τσίπρα και τον αρμόδιο Υπουργό κ. Τόσκα να μην προστατεύουν και να μην καλύπτουν άλλο τους τραμπούκους και τα φασιστοειδή.

Ας καταλάβει ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη ότι είναι άμεσα υπόλογος για την καθυστέρηση που παρατηρείται στη σύλληψη των δραστών, η ταυτότητα των οποίων είναι γνωστή από την πρώτη στιγμή, όπως ο ίδιος έχει επισήμως δηλώσει.

Ας αφήσει τα λόγια και ας απολογηθεί για την ανεπάρκεια των μέτρων περιφρούρησης της χθεσινής συγκέντρωσης των Ποντίων, που έδωσε τη δυνατότητα σε ακραία στοιχεία να επιτεθούν σε μέλος του Κοινοβουλίου», αναφέρει σε ανακοίνωση η ΝΔ.

Νωρίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ υποστήριζε:

"Για να κρύψει τα εσωτερικά της αδιέξοδα και την ανυπαρξία πολιτικών θέσεων, η Νέα Δημοκρατία επένδυσε σε ένα επικίνδυνο παιχνίδι, του οποίου έχει ήδη χάσει τον έλεγχο από την ακροδεξιά. Ας συνέλθουν και ας αποφασίσουν αν θέλουν να λειτουργούν ως υπεύθυνο και συντεταγμένο δημοκρατικό κόμμα, η ως συνονθύλευμα συρόμενο πίσω από τον ακροδεξιό λαϊκισμό"

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών