Ο Γεωργιάδης “μαζεύει” υπογραφές για την εξέταση του φακέλου με το πόθεν έσχες Φλαμπουράρη | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Ο Γεωργιάδης “μαζεύει” υπογραφές για την εξέταση του φακέλου με το πόθεν έσχες Φλαμπουράρη

15:07 | 25/11/15
o-gewrgiadhs-mazeuei-ypografes-gia-thn-eksetash-toy-fakeloy-me-to-pothen-esxes-flampoyrarh
Επιστολή Άδωνι Γεωργιάδη προς τον νέο μεταβατικό πρόεδρο της ΝΔ, Ιωάννη Πλακιωτάκη. Τι αναφέρει για τον κίνδυνο "ο ΣΥΡΙΖΑ να κουκουλώσει την υπόθεση" Φλαμπουράρη

Ο υποψήφιος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης απέστειλε σήμερα, Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015, επιστολή στο νέο Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη, με την οποία του ζητά, να κινήσει όλες τις διαδικασίες, για τη συγκέντρωση των απαιτούμενων υπογραφών, ώστε να εξεταστεί ο φάκελος που αφορά το πόθεν έσχες του Αλέκου Φλαμπουράρη.

Ακολουθεί το κείμενο της επιστολής του

«Αγαπητέ Πρόεδρε,

Αφού σου ευχηθώ για άλλη μια φορά καλή επιτυχία στα καθήκοντα σου, θέλω να σε παρακαλέσω να αναλάβεις πρωτοβουλία, όπως η κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας συγκεντρώσει άμεσα τον απαιτούμενο αριθμό υπογραφών για να εξεταστεί ο αποσταλείς από τον Άρειο Πάγο φάκελος που αφορά στην υπόθεση του ψευδούς πόθεν έσχες του Υπουργού Επικρατείας κ. Αλέκου Φλαμπουράρη.

Θέλω, επίσης, να σε παρακαλέσω να συνεργαστούμε όλοι γρήγορα ώστε να μην αφήσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ να κουκουλώσει και αυτή την υπόθεση.

Σε ευχαριστώ πολύ,
Άδωνις Γεωργιάδης ».

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών