Σύλληψη πέντε νεαρών για ναρκωτικά στη Λάρισα | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Σύλληψη πέντε νεαρών για ναρκωτικά στη Λάρισα

15:50 | 4/11/15
sillipsi-pente-nearon-gia-narkotika-sti-larisa

Χειροπέδες σε τέσσερις Έλληνες και έναν Αλβανό

Πέντε νεαρά άτομα που διακινούσαν ναρκωτικά συνελήφθησαν χθες το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας.

Πρόκειται για τέσσερις Έλληνες, έναν 19 ετών, δύο 21 ετών και έναν 35 ετών και για έναν Αλβανό, 25 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών ουσιών, της παράνομης οπλοκατοχής και της παράβασης του τελωνειακού κώδικα.

Κατά τη διάρκεια έρευνας που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του 35χρονου, όπου βρίσκονταν και οι συνεργοί του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, πέντε νάιλον συσκευασίες με αποξηραμένη κάνναβη, συνολικού βάρους 220,6 γραμμαρίων και μικροποσότητα σπόρων κάνναβης, ενώ στο αυτοκίνητό του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας γεμιστήρα πιστολιού, κενός φυσιγγίων. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του 25χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 25 πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ένσημη ταινία φόρου κατανάλωσης, δύο κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 420 ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας.

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών