ΟΑΕΔ: Παράταση του προγράμματος κοινωφελούς χαρακτήρα για 728 θέσεις | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

ΟΑΕΔ: Παράταση του προγράμματος κοινωφελούς χαρακτήρα για 728 θέσεις

10:50 | 27/4/16
oaed-paratash-toy-programmatos-koinwfelous-xarakthra-gia-728-theseis

Μέχρι πότε παρατείνεται η υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα, που αφορά πλήρη απασχόληση, πεντάμηνης διάρκειας, σε επιβλέποντες φορείς του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού

Παρατείνεται μέχρι τις 9 Μαΐου, με απόφαση της διοικήτριας του ΟΑΕΔ, η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στο πρόγραμμα κοινωφελούς χαρακτήρα για 728 θέσεις πλήρους απασχόλησης σε επιβλέποντες φορείς του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Σύμφωνα με την αρχική ανακοίνωση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούσαν να υποβάλουν αίτηση έως τη Μ. Δευτέρα. Το πρόγραμμα είναι πεντάμηνης διάρκειας και αφορά εγγεγραμμένους ανέργους στο μητρώο του ΟΑΕΔ, ηλικίας 18 ετών και άνω.

Τα αντικειμενικά κριτήρια κατάταξης των ανέργων είναι: το χρονικό διάστημα συνεχόμενης εγγεγραμμένης ανεργίας του ωφελούμενου με ανώτατο όριο τους 60 μήνες, το χρονικό διάστημα συνεχόμενης εγγεγραμμένης ανεργίας του /της συζύγου των ανέργων της πρώτης κατηγορίας, με ανώτατο όριο τους 60 μήνες, η αναπηρία (του υποψήφιου ωφελούμενου) σε ποσοστό 50% και άνω, το ετήσιο εισόδημα, ατομικό ή οικογενειακό, η ηλικία, ο αριθμός ανήλικων τέκνων, ο αριθμός εξαρτώμενων τέκνων ΑμεΑ (ανηλίκων ή / και ενηλίκων) με ποσοστό αναπηρίας 67% και άνω.

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών