Άρσης της ασυλίας Μιχαλολιάκου - Κασιδιάρη εισηγείται η Επιτροπή Δεοντολογίας | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Άρσης της ασυλίας Μιχαλολιάκου - Κασιδιάρη εισηγείται η Επιτροπή Δεοντολογίας

16:35 | 22/6/16
arshs-ths-asylias-mixaloliakoy-kasidiarh-eishgeitai-h-epitroph-deontologias

Εγκαλούνται για συκοφαντική δυσφήμηση πρώην συνεργάτη τους - Αρνητική εισήγηση για την άρση ασυλίας Ν. Φίλη (για τους Πόντιους) και Μ. Βαρβιτσιώτη (για τους μουσουλμάνους)

Προς νέα άρση της ασυλίας τους οδεύουν ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος και ο βουλευτής Ηλίας Κασιδιάρης καθώς η αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή εισηγήθηκε με συντριπτική πλειοψηφία στην Ολομέλεια να ανοίξει το δρόμο προκειμένου να παραπεμφθούν στη δικαιοσύνη.

Οι δύο χρυσαυγίτες εγκαλούνται για συκοφαντική δυσφήμηση πρώην επιστημονικού συνεργάτη τους τον οποίο φέρονται να αποκάλεσαν «ψυχοπαθή». Υπέρ της άρσης της ασυλίας τους τάχθηκαν όλα τα μέλη της επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής πλην του χρυσαυγίτη Χρ. Παππά που μειοψήφησε.

Αντίθετα η Επιτροπή Δεοντολογίας αποφάσισε ομόφωνα να μην αρθεί η ασυλία του υπουργού Παιδείας και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Φίλη, για τις απόψεις που εξέφρασε σχετικά με τη γενοκτονία των Ποντίων αλλά και του βουλευτή της ΝΔ, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη για απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς του προς τους μουσουλμάνους της Ροδόπης.

Πηγή: news247.gr

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών