«Μη δίνουμε τα πάντα στις πολυεθνικές» λέει βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για τον αναπτυξιακό | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

«Μη δίνουμε τα πάντα στις πολυεθνικές» λέει βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για τον αναπτυξιακό

23:09 | 14/6/16
mh-dinoyme-ta-panta-stis-polyethnikes-leei-voyleyths-toy-syriza-gia-ton-anaptyksiako

Ο βουλευτής Γιώργος Δημαράς υπενθύμισε ότι ψήφισε τα μέτρα «με θλίψη» και ζήτησε να γίνει δεκτή τροπολογία του για αντικίνητρα σε μεγάλες τουριστικές μονάδες εντός προστατευόμενων περιοχών

Πονοκέφαλο στην κυβέρνηση ενόψει της ψήφισης του αναπτυξιακού νόμου προκαλεί ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Δημαράς, ο οποίος μίλησε για εξυπηρέτηση των πολυεθνικών και υπενθύμισε ότι την τελευταία φορά ψήφισε «από ανάγκη και με… θλίψη».

«Εμείς που αναγκαστήκαμε να ψηφίσουμε το μνημόνιο να μην καταστραφεί η χώρα, είμαστε εναντίον του νεοφιλελευθερισμού» είπε ο οικολόγος βουλευτής συνεργαζόμενος με τον ΣΥΡΙΖΑ κατά τη συζήτηση του αναπτυξιακού νόμου και υπενθύμισε προειδοποιητικά: «ψηφίσαμε μέτρα από ανάγκη, ψηφίσαμε με θλίψη, δεν είχαμε άλλη επιλογή σύμφωνη με τις αρχές μας».

«Για μένα δεν είναι ηθικό να δίνουμε τα πάντα στις πολυεθνικές, θέλουμε σχέδιο ανάκτησης ελέγχου του δημόσιου πλούτου» ανέφερε.

Ο κ. Δημαράς δεν ξεκαθάρισε αν προτίθεται να καταψηφίσει τον αναπτυξιακό νόμο αλλά υπενθύμισε με νόημα ότι μαζί με δύο άλλους βουλευτές (Μερόπη Τζούφη και Άννα Βαγενά) έχει καταθέσει τροπολογίες για την προστασία του περιβάλλοντος τις οποίες επιθυμεί να κάνει δεκτές το υπουργείο Οικονομίας.

Πηγή: news247

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών