Θύελλα στη Βουλή: Για καταχραστές συνεργάτες του Άκη στην κυβέρνηση μίλησε ο Θεοδωράκης | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Θύελλα στη Βουλή: Για καταχραστές συνεργάτες του Άκη στην κυβέρνηση μίλησε ο Θεοδωράκης

15:20 | 1/6/16
thuella-sth-voylh-gia-kataxrastes-synergates-toy-akh-sthn-kyvernhsh-milhse-o-theodwrakhs

Συκοφαντία κατήγγειλε ο Τσίπρας - Πυρ ομαδόν κατα Θεοδωράκη από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ - Διακόπηκε για λίγο η συνεδρίαση

Άνω-κάτω έκανε τη Βουλή κατά τη συζήτηση της τροπολογίας για την offshore η καταγγελία του Σταύρου Θεοδωράκη ότι κάποιοι συνεργάτες του Άκη Τσοχατζόπουλου που έχουν καταχραστεί δημόσιο χρήμα βρίσκονται στην κυβέρνηση, τον ΣΥΡΙΖΑ και το γραφείο του πρωθυπουργού.

Η δήλωση του επικεφαλής του Ποταμιού προκάλεσε την άμεση αντίδραση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που σηκώθηκαν όρθιοι που στράφηκαν προς το μέρος του και άρχισαν να του ζητούν να αποκαλύψει ονόματα ή αλλιώς θα θεωρηθεί συκοφάντης. Η ένταση ήταν μάλιστα τόσο μεγάλη που η προεδρεύουσα Τασία Χριστοδουλοπούλου διέκοψε για λίγα λεπτά τη συνεδρίαση.

Όταν ξεκίνησε και πάλι η συζήτηση ο κ. Θεοδωράκης ανασκεύασε τον ισχυρισμό του περί καταχραστών λέγοντας ότι «συνεργάτες του Τσοχατζόπουλου που είναι στη φυλακή, είναι τώρα στον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση». Τις αναφορές του κ. Θεοδωράκη στηλίτευσε ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος του καταλόγισε συκοφαντία. «Ο κ. Θεοδωράκης αντί να παραδεχτεί ότι έκανε ένα λάθος εν τη ρύμη του λόγου του ουσιαστικά επιβεβαίωσε τη συκοφαντία με τον χειρότερο τρόπο. «Απλά λυπάμαι για εσάς κύριε Θεοδωράκη…» κατέληξε ο πρωθυπουργός.

Μιχάλης Χατζηκωνσταντίνου
Πηγή: news247.gr

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών