Άννα Κορακάκη: Οι πολιτικοί αρχηγοί της χώρας στέλνουν συγχαρητήρια στην Ελληνίδα αθλήτρια | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Άννα Κορακάκη: Οι πολιτικοί αρχηγοί της χώρας στέλνουν συγχαρητήρια στην Ελληνίδα αθλήτρια

00:09 | 10/8/16
anna-korakakh-oi-politikoi-arxhgoi-ths-xwras-stelnoyn-sygxarhthria-sthn-ellhnida-athlhtria

Η 20χρονη από τη Δράμα πάτησε στο πιο υψηλό βάθρο και κέρδισε τα συγχαρητήρια όλης της Ελλάδας - Οι ευχές του ΠτΔ, του πρωθυπουργού, του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης και άλλων πολιτικών αρχηγών στην Άννα Κορακάκη

Σύσσωμη η πολιτική ηγεσία της χώρας έστειλε συγχαρητήρια στην Ελληνίδα αθλήτρια από τη Δράμα, που το βράδυ της Τρίτης κέρδισε πρώτο χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο.

«Η χρυσή ολυμπιακή επιτυχία σου, πραγματικά κορυφαίο αθλητικό επίτευγμα, κάνει υπερήφανη την Πατρίδα μας» αναφέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος στην Άννα Κορακάκη για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στα 25μ. στο αεροβόλο πιστόλι στο άθλημα της σκοποβολής . «Μαζί με τα συγχαρητήριά μου σου εύχομαι με την ίδια δύναμη και την ίδια ακρίβεια να επιτυγχάνεις όλους τους στόχους της ζωής σου. Θερμούς χαιρετισμούς και ανάλογα συγχαρητήρια στον άξιο Πατέρα σου» αναφέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Οι σπουδαίες ικανότητες και η επιμονή σου, σε οδήγησαν στην κορυφή! Θερμά συγχαρητήρια, 'Αννα!

«Οι σπουδαίες ικανότητες και η επιμονή σου, σε οδήγησαν στην κορυφή! Θερμά συγχαρητήρια, 'Αννα!», αναφέρει με τη σειρά ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτηση του στο twitter για το χρυσό μετάλλιο της 'Αννας Κορακάκη. Μάλιστα ενδιαφέρον είναι το γεγονός πως η χρυσή ολυμπιονίκης απάντησε στον πρωθυπουργό με ένα απλό "Ευχαριστώ κύριε!".
Για μια ακόμη φορά η Άννα Κορακάκη πέτυχε διάνα! Μας έκανες υπερήφανους! Συγχαρητήρια!

Τα συγχαρητήριά του για τη μεγάλη επιτυχία της Άννας Κορακάκη έστειλε με ανάρτησή του στο facebook ο Κυριάκος Μητσοτάκης. "Για μια ακόμη φορά η Άννα Κορακάκη πέτυχε διάνα! Μας έκανες υπερήφανους! Συγχαρητήρια! " ήταν το μήνυμα του προέδρου της ΝΔ.
Θερμά συγχαρητήρια κ. Κορακάκη για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου. Κάνατε την Δράμα , την Μακεδονία και ολόκληρη την Ελλάδα υπερήφανη

«Θερμά συγχαρητήρια κ. Κορακάκη για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου. Κάνατε την Δράμα , την Μακεδονία και ολόκληρη την Ελλάδα υπερήφανη. Για άλλη μία φορά καταφέρατε να ανατριχιάσουν οι απανταχού Έλληνες, και πόσο μάλλον αυτή τη φορά που ακούστηκε ο Εθνικός μας Ύμνος από την Βραζιλία σε όλον τον κόσμο. Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας» αναφέρει στο συγχαρητήριο τηλεγράφημα του στην Άννα Κορακάκη ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.
Μπράβο Άννα Κορακάκη, μας έκανες όλους τους Έλληνες υπερήφανους

«Μπράβο Άννα Κορακάκη, μας έκανες όλους τους Έλληνες υπερήφανους», αναφέρει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος σε ανάρτησή του σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στην σκοποβολή από την Άννα Κορακάκη.

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών