Επίθεση χρυσαυγιτών εναντίον του βουλευτή Ζεϊμπέκ - «Σκάσε ρε, κ@λότουρκοι» (βίντεο) | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Επίθεση χρυσαυγιτών εναντίον του βουλευτή Ζεϊμπέκ - «Σκάσε ρε, κ@λότουρκοι» (βίντεο)

13:55 | 4/8/16
epithesh-xrysaugitwn-enantion-tou-bouleuth-zeimpek-skase-re-kolotourkoi

Ακόμη ένα επεισόδιο προκάλεσε η Χρυσή Αυγή αυτή τη φορά εναντίον του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, κατά τη συζήτηση για το ισλαμικό τέμενος στην Αττική

Αισχρές ύβρεις και τραμπουκισμοί μέσα στο κοινοβούλιο της χώρας ανήμερα της 4ης Αυγούστου από βουλευτές της Χρυσής Αυγής εναντίον του Χουσεΐν Ζεϊμπέκ του ΣΥΡΙΖΑ.

Μεταξύ άλλων ακούστηκε ότι ο μουσουλμάνος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είναι "πράκτορας των Τούρκων", ενώ υπήρξαν βρισιές και φράσεις όπως "τουρκόσποροι", "κ@λότουρκοι" και απειλές.
Ο Γιάννης Λαγός ισχυρίστηκε ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έσκισε την ελληνική σημαία στην Θράκη και τον κάλεσε να δηλώσει δημόσια πως δεν υπάρχει τουρκική μειονότητα στην χώρα.



Ο Χ. Ζειμπέκ διέψευσε το γεγονός και υπενθύμισε ότι οι πρόγονοί του "αγωνίσθηκαν κατά του φασισμού στην Αλβανία". "Οι δικοί σας πού ήταν;" ανέφερε με νόημα. Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιάννης Λαγός απάντησε προκλητικά, ενώ άλλοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής φώναζαν "σκάσε ρε", "Τούρκε" και ζητούσαν δήλωση ότι δεν υπάρχει τουρκική μειονότητα στη Θράκη.

"Η δικτατορία της 4ης Αυγούστου δεν θα περάσει εδώ μέσα", απάντησε από τη δική του μεριά ο Γιάννης Μανιάτης.  Το θερμό επεισόδιο έληξε με την παρέμβαση του προέδρου της Βουλής, Νικήτα Κακλαμάνη.

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών