ΝΔ: Η κυβέρνηση κόβεται στο μάθημα των δημοσίων οικονομικών | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

ΝΔ: Η κυβέρνηση κόβεται στο μάθημα των δημοσίων οικονομικών

20:49 | 17/8/16
nd-h-kyvernhsh-kovetai-sto-mathhma-twn-dhmosiwn-oikonomikwn

Στις κυβερνητικές διαρροές πως η πορεία των εσόδων δεν εμπνέει καμία ανησυχία, απαντά η αξιωματική αντιπολίτευση, κάνοντας λόγο για εικονική πραγματικότητα

Μετεξεταστέα μένει η κυβέρνηση στο "μάθημα" των δημοσίων οικονομικών σύμφωνα με τη Νέα Δημοκρατία, η οποία απάντησε με ανακοίνωση της στις κυβερνητικές διαρροές πως η πορεία των εσόδων δεν εμπνέει καμία ανησυχία, καθώς το επτάμηνο Ιανουαρίου- Ιουλίου τα καθαρά έσοδα είναι 422 εκ ευρώ πάνω από το στόχο.

"Η αλήθεια είναι μια: Αρκούσε μόλις ένας μήνας (Ιούλιος) αυξημένων φορολογικών υποχρεώσεων για να διαλυθεί η εικονική πραγματικότητα που καλλιεργούσε η Κυβέρνηση.

Στο Δελτίο με τα προσωρινά στοιχεία της εκτέλεσης του Κρατικού Προϋπολογισμού το επτάμηνο Ιανουαρίου – Ιουλίου 2016, οποιοσδήποτε πολίτης μπορεί να διαπιστώσει (Πίνακας 1Α), ότι αν δεν υπήρχε η κυβερνητική στάση πληρωμών (3.297 εκατ. ευρώ κάτω από το στόχο) το πρωτογενές αποτέλεσμα (έσοδα – έξοδα, πλην τόκων) θα υπολείπονταν του στόχου κατά 600.000.000 ευρώ!" υποστηρίζει η ΝΔ με ανακοίνωση της, απαντώντας στις διαρροές της κυβέρνησης και του οικονομικού επιτελείου και παραθέτοντας μάλιστα προς επιβεβαίωση σχετικό πίνακα.


"Η ΝΔ προειδοποιεί συνεχώς ότι η πολιτική της υπερφορολόγησης δεν οδηγεί πουθενά. Συντηρεί την ύφεση, εξοντώνει τους συνεπείς φορολογούμενους, θεριεύει τη φοροδιαφυγή", συνεχίζει η ανακοίνωση, καταλήγοντας: "Όποιος λέει την αλήθεια και προειδοποιεί υπεύθυνα και έγκαιρα δεν υπονομεύει την δημοσιονομική προσπάθεια, όπως ισχυρίζονται οι “γνωστοί – άγνωστοι” – φερέφωνα της Κυβέρνησης.Την υπηρετεί".

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών