Αιγιάλεια: Αποκτούν δίκτυο αποχέτευσης Πλάτανος και Πανόραμα | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Αιγιάλεια: Αποκτούν δίκτυο αποχέτευσης Πλάτανος και Πανόραμα

18:46 | 25/9/16
aigialeia-apoktoun-diktyo-apoxeteushs-platanos-kai-panorama

Αισιοδοξία επικρατεί, σε Περιφέρεια και Δήμο Αιγιάλειας, ως προς την ανεμπόδιστη κατασκευή του μεγάλου αγωγού λυμάτων, που θα συνδέσει πεδινές περιοχές από Αιγείρα μέχρι Ερινεό με τον αναβαθμισμένο Βιολογικό Καθαρισμό του Αιγίου

Οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες εκτιμούν ότι εντός του 2016 θα εκδοθεί πρόσκληση ενδιαφέροντος για τα εσωτερικά δίκτυα του αποχετευτικού, έργο που θα μπει ως «γέφυρα» στο νέο ΕΣΠΑ, αφού το σημερινό χρονοδιάγραμμα λήγει στις 18 Νομεβρίου, συνολικά έχει μείνει 1,5 χρόνο πίσω και μια νέα «τυπική» ημερομηνία είναι η 17η Μαρτίου 2017.

Ο δήμαρχος, Θ. Παναγόπουλος, θεωρεί πως η εργολαβία βρίσκεται σε καλό δρόμο και αποσαφηνίζει πως τα δίκτυα θα τα εκτελέσει ο Δήμος.

Ολα δείχνουν ότι «κερδίζεται το στοίχημα» για δύο ακόμα χωριά -πέραν των παραλιακών- τον Πλάτανο Ακράτας και το Πανόραμα Ροδοδάφνης. Στο πρώτο, όπως υποστηρίζει κι ο πρόεδρός του Ανδ. Ρεκούτης, υπάρχει και υπόσχεση του γενικού γραμματέα Υποδομών Γ. Δέδε, ως αντισταθμιστικό έργο της Ολυμπίας Οδού.

Ο τ. δήμαρχος Στ. Θεοδωρακόπουλος -επί ημερών του οποίου ξεκίνησε και έτρεξε σημαντικά το μεγαλύτερο περιφερειακό έργο της χώρας- ζήτησε από τη δημοτική αρχή να πάει σε 5 διαφορετικές εταιρείες για τα δίκτυα ανά δημοτική ενότητα κι όχι σε μία, αφού «θα μπλέξει και θα πάει πίσω το τελείωμα και τη σύνδεση με τον ΒΚ», όπως είπε.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Πηγή: pelop

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών