Αίγιο: Η ΔΕΗ πήρε 1 εκατ.ευρώ... αλλά δεν εκτέλεσε έργο! | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Αίγιο: Η ΔΕΗ πήρε 1 εκατ.ευρώ... αλλά δεν εκτέλεσε έργο!

10:36 | 27/9/16
aigio-h-deh-phre-1-ekat-eurw-alla-den-ektelese-ergo
Σε περιπέτειες μπήκε ο Δήμος Αιγιάλειας, αφού στην προσπάθειά του να επιταχύνει την ανάπλαση της παραλίας Αιγίου - από παλιό λιμεναρχείο έως σταφιδαποθήκες του Φάρου- συναντά σοβαρά εμπόδια από τη ΔΕΗ
, τα οποία προσπαθεί να ερμηνεύσει ως προς την οικονομική τους διάσταση και να τα ξεπεράσει, για να συνεχίσει τη μεγάλη εργολαβία.

Κλιμάκιο της περιφέρειας, επισκέφθηκε προ ημερών τις εργασίες και διαπίστωσε, πως πλην αυτού του προβλήματος, εξελίσσονται καλά, με όλες τις εκτιμήσεις να οδηγούν σε ολοκλήρωση του παραθαλάσσιου τμήματος, το πολύ μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου, για να επακολουθήσει το τμήμα της μελέτης στην πάνω πόλη, έως τις παρυφές της οδού Μητροπόλεως.

Οπως εξηγεί στην «Π» ο δήμαρχος Αιγιάλειας Θ. Παναγόπουλος, «η ΔΕΗ, παρ' ότι πίεσε πολύ χρονικά, για να πάρει -προ 10μήνου- επιταγή 1 εκατ. ευρώ και να τοποθετήσει καλώδια και μηχανισμούς της σε υποσταθμούς τύπου ''λίμποξ'', ακόμα δεν έχει καν την παραγγελία»!

Ο ίδιος μάλιστα είχε επικοινωνία με τον πρόεδρο της Επιχείρησης, χωρίς να πάρει σαφείς απαντήσεις, αν και έβγαλε το συμπέρασμα πως η παραγγελία θα γίνει έως τις αρχές του 2017.

Ετσι, εξετάζεται το ενδεχόμενο,να ανοιχθούν οι χώροι που θα τοποθετηθούν τα »«κουτιά» της ΔΕΗ και το έργο να προχωρήσει, με τη διάνοιξη της οδού Κωνσταντινουπόλεως (στα Γαλαξιδιώτικα) να είναι το επόμενο βήμα.

Παραταύτα, η Τεχνική Υπηρεσία του δήμου, δεν θεωρεί πως εξαιτίας των παραπάνω, η εργολαβία κινδυεύει με απένταξη.

Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος

Πηγή: pelop.gr

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών