Δούρου από Ισραήλ: Το DLD Innovation Festival πεδίο ενημέρωσης και ανταλλαγής πρακτικών | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Δούρου από Ισραήλ: Το DLD Innovation Festival πεδίο ενημέρωσης και ανταλλαγής πρακτικών

15:02 | 27/9/16
douroy-apo-israhl-to-dld-innovation-festival-pedio-enhmerwshs-kai-antallaghs-praktikwn

Η Περιφέρεια Αττικής στο DLD Innovation Festival του Τελ Αβίβ

Τον χώρο του DLD Innovation Festival στο Τελ Αβίβ, επισκέφτηκε την Τρίτη η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, επικεφαλής αντιπροσωπείας.

Η Περιφερειάρχης παραβρέθηκε στην εναρκτήρια εκδήλωση του Φεστιβάλ.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Πρόεδρο του DLD Tel Aviv Innovation Festival, Yossi Vardi, καθώς και με τη Γαλλίδα Υφυπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Axelle Lemaire.

«Το DLD Innovation Festival αποτελεί προνομιακό πεδίο ενημέρωσης, πληροφόρησης καθώς και ανταλλαγής καλών πρακτικών και εμπειριών που μπορούν να λειτουργήσουν καταλυτικά, ενισχύοντας την καινοτόμο ανάπτυξη και δημιουργώντας ευκαιρίες για τους νέους επιχειρηματίες», δήλωσε χαρακτηριστικά η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου.

Η Περιφερειάρχης βρίσκεται στο Ισραήλ, επικεφαλής αντιπροσωπείας, προκειμένου να συμμετάσχει στο διεθνές φεστιβάλ καινοτόμου επιχειρηματικότητας, σε μια συνάντηση νέων επιχειρηματιών παγκοσμίου κύρους (DLD Innovation Festival).

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, η Περιφερειάρχης θα συναντηθεί με παράγοντες από το χώρο των επιχειρήσεων και της Αυτοδιοίκησης, όπως τον δήμαρχο της πόλης, Ρον Χουλντάι, ενώ θα επισκεφθεί ένα κέντρο φιλοξενίας μεταναστών και το Πάρκο ανακύκλωσης Χιρίγια.

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών