Να φέρει αντιμέτωπους Τσίπρα και Καμμένο εντός της βουλής για Καλογρίτσα θέλει η ΝΔ | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Να φέρει αντιμέτωπους Τσίπρα και Καμμένο εντός της βουλής για Καλογρίτσα θέλει η ΝΔ

09:09 | 27/9/16
na-ferei-antimetwpoys-tsipra-kai-kammeno-entos-ths-voylhs-gia-kalogritsa-thelei-h-nd

Γιατί ζητάει την κλήση Καμμένου στην επιτροπή θεσμών και διαφάνειας

Ένα βήμα πιο μπροστά προχωράει η ΝΔ εντείνοντας τις πολιτικές πιέσεις προς την κυβέρνηση για την ακύρωση του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες και επιδιώκοντας να φέρει σε
αντιπαράθεση τους δύο κυβερνητικούς εταίρους ενώπιον της βουλής. Η αφορμή δόθηκε με την έξοδο του κ. Καλογρίτσα από τη διαδικασία εξαιτίας της αδυναμίας καταβολής της πρώτης δόσης.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζητά πλέον να κληθεί στην επιτροπή θεσμών και διαφάνειας της βουλής εκτός του Νίκου Παππά και ο Πάνος Καμμένος προκειμένου να δώσει διευκρινίσεις για τις καταγγελίες που είχε κάνει σε βάρος του κ. Καλογρίτσα για «μαύρο χρήμα» και «πιέσεις» προκειμένου να πάρει τη μία εκ των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών.

Πλέον στην Πειραιώς αφήνουν να εννοηθεί ξεκάθαρα ότι θεωρούν στημένο διαγωνισμό από πλευράς κυβέρνησης για τη δημιουργία μιας «νέας διαπλοκής», κάνοντας λόγο για δύο «εικονικές συμμετοχές», αυτή του κ. Καλογρίτσα αλλά και του πρώτου επιλαχόντα Ιβάν Σαββίδη. Επί της ουσίας, δια του Γιώργου Κουμουτσάκου η ΝΔ έθεσε πολιτικό βέτο χτες , στο να περάσει στα χέρια του κ. Σαββίδη η άδεια που απώλεσε ο κ. Καλογρίτσας.

Στη ΝΔ επιμένουν να σηκώνουν ψηλά το θέμα, κρατώντας το στην αιχμή του δόρατος της αντιπολιτευτικής τους γραμμής εκτιμώντας ότι μέσω του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες έχει πληγεί ανεπανόρθωτα το όποιο κύρος της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού προσωπικά, οι οποίοι κατά την εκτίμηση της Πειραιώς βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο.

Μέσα σ’ αυτό το βεβαρημένο για την κυβέρνηση κλίμα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα επιχειρήσουν να αναπτύξουν πτυχές της πολιτικής πρότασης που παρουσίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη ΔΕΘ, στον πυρήνα της οποίας βρίσκεται το αίτημα της «πολιτικής αλλαγής» για την επανεκκίνηση της οικονομίας.

Άλλωστε αυτή την εβδομάδα ξεκινάει και ο κύκλος περιοδειών του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανά την Ελλάδα με πρώτο σταθμό το Λαύριο την Παρασκευή το πρωί όπου στόχος είναι η άμεση επαφή με την κοινωνία για την παρουσίαση της «Συμφωνίας Αλήθειας».

Στα βασικά μέτωπα που ιεραρχούν στην Πειραιώς είναι αυτό της παιδείας καθώς την Τετάρτη είναι προγραμματισμένη η προ ημερησίας συζήτηση στη βουλή.

Πηγή: news247.gr

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών