ΝΔ: Εξόρμηση από το Λαύριο | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

ΝΔ: Εξόρμηση από το Λαύριο

09:19 | 30/9/16
nd-eksormhsh-apo-to-laurio

Την έξοδο στην κοινωνία συνεχίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με περιοδείες του Κυριάκου Μητσοτάκη και γαλάζιων στελεχών - Έμφαση στην επαφή με αγρότες

Με τη σημερινή επίσκεψη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στο Λαύριο, αλλά και περιοδείες γαλάζιων στελεχών στην επαρχία, συνεχίζεται η γαλάζια “έξοδος στην κοινωνία” με στόχο τη διάδοση των μηνυμάτων της “Συμφωνίας Αλήθειας” που παρουσιάστηκε στη ΔΕΘ.

Ο κ. Μητσοτάκης θα βρεθεί σήμερα στο Λαύριο και την επόμενη εβδομάδα στο Αγρίνιο. Οι επισκέψεις του σε περιοχές της Αττικής και στην επαρχία θα συνεχιστούν, παράλληλα με την έντονη κομματική δραστηριότητα, η οποία περιλαμβάνει τη συνεδρίαση της εκτελεστικής γραμματείας τη Δευτέρα, της πολιτικής επιτροπής την Τρίτη και κυρίως το συνέδριο επανίδρυσης της ΟΝΝΕΔ στις 21-23 Οκτωβρίου.

Ο πρόεδρος της ΝΔ στις επισκέψεις αυτές θα επικεντρωθεί σε βασικές έννοιες όπως ανάπτυξη, θέλοντας να εμπεδώσει ότι ως αυριανός πρωθυπουργός θα εφαρμόσει ένα συνολικό αναπτυξιακό σχέδιο για κάθε γωνιά της χώρας.

Κατά τις επαφές του με τοπικούς φορείς, θα δείξει ότι ακούει τις απόψεις της αυτοδιοίκησης και της τοπικής κοινωνίας για τα προβλήματα κάθε περιοχής, τα οποία θα ενσωματώσει στο εθνικό σχέδιο της “Συμφωνίας Αλήθειας.

Πηγή: news247

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών