ΝΔ: “Ποιος συνέταξε και απέστειλε το τηλεγράφημα;” | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

ΝΔ: “Ποιος συνέταξε και απέστειλε το τηλεγράφημα;”

22:37 | 23/9/16
nd-poios-synetakse-kai-apesteile-to-thlegrafhma
Ανακοίνωσε εξέδωσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με αφορμή τη διάψευση του δημοσιογράφου του ΑΠΕ ότι απέστειλε το ρεπορτάζ για το επεισόδιο του κ. Παππά με τους δυο δημοσιογράφους

“Ο απεσταλμένος του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων (ΑΠΕ - ΜΠΕ) στις Η.Π.Α. κ. Γιώργος Μηλιώνης, με δήλωσή του διέψευσε ότι είναι ο συντάκτης του τηλεγραφήματος για το επεισόδιο του υπουργού - καναλάρχη κ. Παππά με τους δυο Έλληνες δημοσιογράφους, στη Νέα Υόρκη.Εύλογα προκύπτει το ερώτημα και περιμένουμε απάντηση από τη διοίκηση του ΑΠΕ - ΜΠΕ για το ποιός συνέταξε και απέστειλε το τηλεγράφημα”, αβαφέρει σε σχετική της ανακοίνωση και καταλήγει λέγοντας: “Μήπως τελικά ο υπουργός - καναλάρχης κ. Παππάς έχει και αλλά χαρίσματα εκτός από τη σύνταξη του νόμου - παρωδία για τις τηλεοπτικές άδειες;”.

Ο δημοσιογράφος του ΑΠΕ σε δήλωσή του ανέφερε νωρίτερα: “Τις τελευταίες ημέρες πληροφορήθηκα ότι το όνομά μου ενεπλάκη στην περιβόητη ιστορία “με τις περούκες” στην Ν. Υόρκη. Περίμενα από όσους έχουν την επαγγελματική, δεοντολογική και ηθική ευθύνη να αποκαταστήσουν πλήρως την αλήθεια γύρω από το σχετικό τηλεγράφημα του ΑΜΠΕ.

Δεν το έπραξαν. Κατόπιν τούτου, δηλώνω ανοιχτά και υπεύθυνα ότι ο συντάκτης του εν λόγω τηλεγραφήματος ΔΕΝ είμαι εγώ”.

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών