Ο Καμμένος την “πέφτει” στους αστυνομικούς | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Ο Καμμένος την “πέφτει” στους αστυνομικούς

21:57 | 27/9/16
o-kammenos-thn-peftei-stoys-astynomikous

Με μια ανάρτησή του στο twitter, ο υπουργός Άμυνας απαντά στους Ένστολους - "Παλεύουμε για εσάς, δεν θέλετε οκ καλό δρόμο" ανέφερε ως απάντηση στο σύνθημα τους "Καμμένε θυμήσου την υπόσχεσή σου κι αν δεν μπορείς, άντε παραιτήσου"

Βεντέτα με τους Ένστολους και συγκεκριμένα με τους αστυνομικούς και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) ανοίγει ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, με ανάρτησή του στο twitter λίγο μετά το μεσημέρι της Τρίτης. Απευθυνόμενος στην ΠΟΑΣΥ, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ σχολιάζει: "Η ΝΔ-ΠΑΣΟΚ σας έκοψε 60%, ο Γεωργιάδης σας λέει "ενστόλους", εμείς παλεύουμε στο ΥΠΕΘΑ και για εσάς, δεν θέλετε οκ καλό δρόμο".
Είχε προηγηθεί η προγραμματισμένη εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, όπου εκπρόσωποι από τις Ομοσπονδίες των ενστόλων φώναξαν συνθήματα όπως "Τα λεφτά δεν είναι του Στρατού, είναι του Ελληνικού Λαού" και "Καμμένε θυμήσου την υπόσχεσή σου κι αν δεν μπορείς, άντε παραιτήσου" απαντώντας με αυτόν τον τρόπο στην ανακολουθία, όπως αναφέρουν, λόγων και έργων του Προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων και νυν Υπουργού Εθνικής Αμύνης κ. Πάνου Καμμένου.

Ο συγκυβερνήτης κος Πάνος Καμμένος, κατελήφθη «ψευδόμενος», όπως αποδεικνύεται περίτρανα από τα ηχητικά ντοκουμέντα των δηλώσεών του πριν και μετά την ανάληψη των καθηκόντων του
"Ο συγκυβερνήτης κος Πάνος Καμμένος, κατελήφθη «ψευδόμενος», όπως αποδεικνύεται περίτρανα από τα ηχητικά ντοκουμέντα των δηλώσεών του πριν και μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, ως υπουργού, στον ευαίσθητο τομέα της Εθνικής Αμύνης της Χώρας" αναφέρουν σε ανακοίνωση τους από την ΠΟΑΣΥ και κάνουν λόγο για επιχείρηση του υπουργού να διαχωρίσει τους εργαζόμενους "σε «δικούς μου» και «δικούς τους» με μόνο μέλημά του, την απόκρυψη της αλήθειας".
Σε όσους νομίζουν δε, ότι δεν εκφράζουμε τις αγωνίες των συναδέλφων μας αλλά κάνουμε μικροπολιτική, δηλώνουμε ότι τα ΠΕΛΑΤΑΚΙΑ
"Όσο για το «ποιοι παλεύουν πραγματικά», θα φανεί εκ του αποτελέσματος" αναφέρουν απαντώντας ευθέως στο tweet του υπουργού και αναφερόμενοι στο σεβασμό η μη των αποφάσεων του ΣτΕ. "Σε όσους νομίζουν δε, ότι δεν εκφράζουμε τις αγωνίες των συναδέλφων μας αλλά κάνουμε μικροπολιτική, δηλώνουμε ότι τα «ΠΕΛΑΤΑΚΙΑ» τελείωσαν για όλους" αναφέρουν κλείνοντας.

Πώς σχολιάζει το περιστατικό η ΝΔ

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λακωνίας, κ. Θανάσης Δαβάκης, σε συνέχεια ανάρτησης του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, κ. Καμμένου, στο Twitter, έκανε την ακόλουθη δήλωση: "Ο γνωστός για τις συμπεριφορές του κ. Καμμένος προκαλεί για μια ακόμη φορά. Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας δεν θα έπρεπε να εύχεται “καλό δρόμο” στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Η μόνη που πρέπει να προετοιμάζεται για αποχώρηση είναι η Κυβέρνηση Τσίπρα, που ο ίδιος στηρίζει".

Πηγή: news247

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών