Οι …κάμερες στη Βουλή από Δευτέρα | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Οι …κάμερες στη Βουλή από Δευτέρα

22:20 | 25/9/16
oi-kameres-sth-boylh-apo-deytera

Επιστροφή στα του εσωτερικού για τον πρωθυπουργό από Δευτέρα, με δύο κοινοβουλευτικές «μάχες», αλλά και εξελίξεις στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών

Διήμερο αντιπαραθέσεων και ψηφοφορία για τα προαπαιτούμενα, ενώ την Τετάρτη θα διεξαχθεί στην Ολομέλεια συζήτηση για την Παιδεία. Ακόμη, ολοκληρώνεται η προθεσμία για την καταβολή της πρώτης δόσης για τις άδεις.

Τη Δευτέρα, ο Αλέξης Τσίπρας, θα έχει σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου με τους στενούς του συνεργάτες προκειμένου να συζητηθούν τα επόμενα βήμα της κυβέρνησης σε μια εβδομάδα με βαρύ πρόγραμμα.

Πρώτα τα προαπαιτούμενα και μετά η συζήτηση για την Παιδεία

Το τριήμερο από την Δευτέρα έως την Τετάρτη θα είναι γεμάτο Βουλή, καθώς το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα εισάγεται αύριο για συζήτηση, προκειμένου να ψηφιστεί την Τρίτη. Η ψήφιση του πολυνομοσχεδίου θα σημάνει και την επιτάχυνση των διαδικασιών για την δόση των 2,8 δισ. ευρώ.

Μετά την ψήφιση, σειρά παίρνει η Παιδεία, καθώς θα διεξαχθεί η προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση, την οποία έχει ζητήσει η Νέα Δημοκρατία. Το θέμα των θρησκευτικών στα σχολεία αναμένεται να βρεθεί στο επίκεντρο, με τους τόνους μεταξύ Εκκλησίας και κυβέρνησης να έχουν ανέβει το τελευταίο διάστημα.

Εκπνέουν οι προθεσμίες για τις άδειες

Παράλληλα με τα παραπάνω, την Δευτέρα εκπνέει και η προθεσμία των υπερθεματιστών του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες να καταβάλλουν την πρώτη δόση. Προς το παρόν ο ΣΚΑΙ του Γιάννη Αλαφούζου και η ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι οι δύο που έχουν καταθέσει τα χρήματα, ενώ αναμένονται οι Κυριακού και Καλογρίτσας.

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών