Από την Πάτρα η μητέρα που την εμφάνισαν ως προαγωγό του ανήλικου κοριτσιού της | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Από την Πάτρα η μητέρα που την εμφάνισαν ως προαγωγό του ανήλικου κοριτσιού της

15:48 | 25/1/17
apo-thn-patra-h-mhtera-pou-thn-emfanisan-ws-proagwgo-tou-anhlikou-koritsiou-ths

Έπεσε θύμα χάκερς – Επελήφθη η δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Δραματική ανατροπή και σάλο στην τοπική κοινωνία έχει προκαλέσει η υπόθεση εμφάνισης
μιας νέας μητέρας από την ευρύτερη περιοχή της Πάτρας, ως προαγωγού , της μικρής κόρης της. Την αρχική αντίδραση για τα όσα εμφανιζόντουσαν στο προφίλ της γυναίκας το οποίο είχαν κάποιοι χάκερς , διαδέχθηκε η επέμβαση της Δίωξης Ηλεκτρονικού αλλά και το χαμόγελο του παιδιού για την έκθεση ενός μικρού παιδιού σε τόσο μικρή ηλικία.

Αποδείχτηκε από τα μέχρι τώρα στοιχεία πώς το προφίλ της κοπέλας είχε παραβιαστεί και πώς κάποιος-κάποιοι προέβησαν σε αυτή την χυδαία ανάρτηση με σκοπό και στόχο να την διαβάλουν στην κλειστή κοινωνία του χωριού της λίγο έξω από την Πάτρα.

Η νεαρή αυτή μάνα μόλις αντιλήφθηκε τα όσα έγιναν επικοινώνησε και με το τμήμα Ασφάλειας Πατρών για να προχωρήσει την έρευνα και αμέσως οι αστυνομικοί έπιασαν δουλειά.

Μάλιστα έγινε αναφορά και μήνυση κατά αγνώστων τόσο στην περιοχή της αλλά και στην υπηρεσία δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος των Αθηνών.

Είναι τουλάχιστον χυδαίο να υπάρχουν ανάμεσα μας άνθρωποι που εκθέτουν με τόσο μεγάλη άνεση μικρά παιδιά. Και θα πρέπει οι ποινές γι αυτούς να είναι πολύ μεγάλες…

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών