Κορινθία: Ρομά με κλεμμένο Ι.Χ. πίσω από τις απανωτές ληστείες | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Κορινθία: Ρομά με κλεμμένο Ι.Χ. πίσω από τις απανωτές ληστείες

19:01 | 4/1/17
korinthia-roma-me-klemmeno-ix-pisw-apo-tis-apanwtes-lhsteies

Το αυτοκίνητο εκλάπη έξω από τo δικαστικό μέγαρο της Κορίνθου όπου το είχε παρκάρει ο ιδιοκτήτης του 

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικές υπηρεσίες στην Κορινθία για να εντοπίσουν
το κλεμμένο Ι.Χ. αυτοκίνητο μάρκας Ford με το οποίο διέφυγε η σπείρα νεαρών τσιγγάνων, που φαίνεται πως κρύβονται πίσω από τις αλλεπάλληλες ληστείες που έγιναν το βράδυ της Δευτέρας.

Το αυτοκίνητο εκλάπη έξω από τo δικαστικό μέγαρο της Κορίνθου όπου το είχε παρκάρει ο ιδιοκτήτης του και, σύμφωνα με όλες τις μαρτυρίες, χρησιμοποιήθηκε στην διάπραξη των ληστειών και την διαφυγή των τριών ή τεσσάρων δραστών.

Άλλωστε, η πρώτη ληστεία έγινε στο σπίτι ενός ζευγαριού κοντά στον σταθμό του Προαστιακού στην Κόρινθο.

Οι άγνωστοι κακοποιοί όρμησαν ξαφνικά στο σπίτι και ακινητοποίησαν τον 67χρονο ιδιοκτήτη και την 64χρονη σύζυγό του με την απειλή κυνηγετικού όπλου και σωματικής βίας. Άρπαξαν μετρητά ύψους 400 ευρώ και τέσσερα κινητά και τράπηκαν σε φυγή, πυροβολώντας στον αέρα!

Αμέσως μετά, οι ληστές «χτύπησαν» στην τοπική κοινότητα Άσσος του Δήμου Κορινθίων όπου, πάλι με την απειλή του κυνηγετικού όπλου και τη χρήση βίας, άρπαξαν από μια 55χρονη πεζή την τσάντα της που είχε μέσα 30 ευρώ και προσωπικά έγγραφα.

Στη συνέχεια, κατευθύνθηκαν προς το Βέλο Κορινθίας, όπου εισέβαλαν σε ένα φαρμακείο, ακινητοποίησαν με την απειλή του όπλου την 49χρονη υπάλληλο και άρπαξαν περίπου 100 ευρώ χρήματα από την ταμειακή μηχανή και άλλα 30 ευρώ μέσα από την τσάντα της.

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών