Μητσοτάκης σε Τσίπρα: Αν δεν μπορείς κάνε στην άκρη, είμαστε έτοιμοι (βιντεο) | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Μητσοτάκης σε Τσίπρα: Αν δεν μπορείς κάνε στην άκρη, είμαστε έτοιμοι (βιντεο)

18:26 | 25/1/17
mhtsotakhs-se-tsipra-an-den-mporeis-kane-sthn-akrh-eimaste-etoimoi

Η μιζέρια ΣΥΡΙΖΑ είναι μία θλιβερή παρένθεση

Η μιζέρια ΣΥΡΙΖΑ είναι μία θλιβερή παρένθεση, που κλείνει, εκτίμησε  ο πρόεδρος της ΝΔ στην ΠΕ του κόμματος, κάνοντας λόγο για μαύρη διετία και σκοτάδι
συριζαϊκού φαρισαϊσμού. "Ψέματα, ανευθυνότητα, φόροι, αυτές οι τρεις λέξεις περιγράφουν την τραυματική εμπειρία ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ", είπε. Επέρριψε στον Τσίπρα την ευθύνη για τη στάση των δανειστών και για την καθυστέρηση στην αξιολόγηση

Για μία μαύρη διετία έκανε λόγο ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, περιγράφοντας στην Πολιτική Επιτροπή του κόμματος με τα πιο μελανά χρώματα και γλαφυρό τρόπο τα δύο χρόνια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ και δηλώνοντας ταυτόχρονα έτοιμος να αναλάβει την ευθύνη της διακυβέρνησης.

"Ψέματα, ανευθυνότητα, φόροι, αυτές οι τρεις λέξεις περιγράφουν την τραυματική εμπειρία ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ", είπε χαρακτηριστικά ο κ.Μητσοτάκης, αλλά εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η μιζέρια ΣΥΡΙΖΑ είναι μία θλιβερή παρένθεση που κλείνει και μία νέα ημέρα που θα ανατείλλει μετά το "σκοτάδι του συριζαϊκού φαρισαϊσμού".

Χαρακτήρισε μάλιστα τα δύο τελευταία χρόνια τα πιο εφιαλτικά της Μεταπολίτευσης, καθώς όπως είπε ο λαϊκισμός και το ψέμα έγιναν κυρίαρχες δυνάμεις στο ελληνικό πολιτικό σκηνικό. "Μέχρι πρόσφατα οι σειρήνες του λαϊκισμού έκαναν πολλου΄ς να πιστέψουν ότι υπήρχε άλλος δρόμος", επισήμανε. Εκτίμησε όμως ότι οι πολίτες συνειδητοποίησαν πια ότι δεν υπάρχουν εύκολες παρακαμπτήριες στο δρόμο των μεταρρυθμίσεων και πλέον επιθυμούν μία μεταρρυθμιστική κυβέρνηση.




"Λέμε στον κ.Τσίπρα, αν δεν μπορείς κάνε στην άκρη, είμαστε έτοιμοι!" δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ, τονίζοντας ότι δεν έρχεται με διάθεση ρεβανσισμού αλλά για να ενώσει τους Έλληνες. Δεν εφείσθη όμως σκληρών λόγων για "κάποιους βολεμένους μανδαρίνους που ζουν παρασιτικά στις πλάτες του ελεύθερου χειμαζόμενου επαγγελματία" και "εγκάθετους που χρησιμοποιούν το κράτος ως λάφυρο", την ώρα που όπως τόνισε η πολιτική ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ έπληξε κυρίως τη μέση οικογένεια και τους πολλούς Έλληνες.



Ο πρόεδρος της ΝΔ επέρριψε στην κυβέρνηση και στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα την ευθύνη για την καθυστέρηση στην αξιολόγηση και ως εκ τούτου για τις υπερβολικές απαιτήσεις των πιο ακραίων εκ των δανειστών, εκτιμώντας ότι θα υπογράψει τα πάντα γιατί τον ενδιαφέρει πρώτα από όλα η παραμονή στην εξουσία, εκτός εάν έχει αποφασίσει να σκηνοθετήσει μία δήθεν σύγκρουση για να πάει σε εκλογές, εκφράζοντας την ανησυχία του για το ενδεχόμενο επανάληψης των γεγονότων του 2015.

Βίκυ Σαμαρά

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών