Η γρίπη του Μητσοτάκη και τα ειρωνικά 'περαστικά' από Μαξίμου | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Η γρίπη του Μητσοτάκη και τα ειρωνικά 'περαστικά' από Μαξίμου

22:07 | 20/2/17
h-griph-toy-mhtsotakh-kai-ta-eirwnika-perastika-apo-maksimoy

Το γεγονός ότι ο πρόεδρος της ΝΔ ακύρωσε την προγραμματισμένη ομιλία του στο Ηράκλειο σχολίασαν κυβερνητικοί κύκλοι, συνδέοντας εμμέσως το γεγονός με την απόφαση του Eurogroup

Την ακύρωση της προγραμματισμένης για αύριο ομιλίας του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στο Ηράκλειο της Κρήτης σχολίασαν κυβερνητικοί κύκλοι, απαντώντας ταυτόχρονα στην ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την απόφαση του Eurogroup και συνδέοντας έτσι εμμέσως πλην σαφώς τα δύο γεγονότα.

"Διαβάσαμε την ανακοίνωση της ΝΔ για τη συμφωνία στο Eurogroup. Μάλλον την είχαν γράψει από χθες.

Ενημερωθήκαμε επίσης για την ασθένεια του κ. Μητσοτάκη και την αναβολή της προγραμματισμένης ομιλίας του. Του ευχόμαστε περαστικά και περιμένουμε όταν αναρρώσει να ζητήσει εκ νέου εκλογές", ανέφεραν ειδικότερα κυβερνητικοί κύκλοι.

Ο κ.Μητσοτάκης, ο οποίος νωρίτερα σήμερα εκφώνησε τον επικήδειο στην κηδεία του Ευάγγελου Μπασιάκου στη Θήβα, ταλαιπωρείται σύμφωνα με πληροφορίες από γρίπη και ο γιατρός του συνέστησε 48ωρη ξεκούραση.

Σε ανακοίνωση της για το αποτέλεσμα του Eurogroup η ΝΔ σημείωνε προηγούμενως ότι η επιστροφή των θεσμών συνοδεύεται από πρόσθετες υποχωρήσεις, επώδυνα μέτρα και διαπραγματευτικές ήττες της κυβέρνησης.

«Με υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα, για αρκετά χρόνια. Με πρόσθετα μέτρα λιτότητας στο φορολογικό και το συνταξιοδοτικό, άμεσης νομοθέτησης, ακόμη και για μετά τη λήξη του προγράμματος το 2018. Και φυσικά, χωρίς κάποια κουβέντα για το χρέος και την ποσοτική χαλάρωση. Με λίγα λόγια, το κόστος της καθυστέρησης και της ανικανότητας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ είναι οδυνηρό για τους πολίτες», ανέφερε η ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών