Το απόγευμα το νέο ραντεβού με τους θεσμούς | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Το απόγευμα το νέο ραντεβού με τους θεσμούς

17:12 | 1/3/17
to-apogeyma-to-neo-rantevou-me-toys-thesmous

Ποια θέματα θα μονοπωλήσουν τη συζήτηση στη συνάντηση Τσακαλώτου - Χουλιαράκη με τους θεσμούς

Τα πρόσθετα μέτρα που θα εφαρμοστούν από το 2019 και η κάλυψη του δημοσιονομικού κενού για το 2018 θα είναι τα θέματα στην συνάντηση που θα έχουν στις 17:00 το απόγευμα, ο υπουργός οικονομικών κ. Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο αναπληρωτής υπουργός κ. Γιώργος Χουλιαράκης με τους θεσμούς.

Στην συνάντηση είναι πιθανό να συμμετέχει και η υπουργός εργασίας κ. Έφη Αχτσιόγλου με δεδομένο ότι στα πρόσθετα μέτρα για το 2019 περιλαμβάνεται και η περικοπή της προσωπικής διαφοράς στις «παλιές» συντάξεις αλλά και η επανεξέταση της εφαρμογής του νέου ασφαλιστικού.

Στην σημερινή συνάντηση ο υπουργός οικονομικών και ο αναπληρωτής του αναμένεται να παρουσιάσουν τα στοιχεία για την πορεία της Ελληνικής οικονομίας όπως προκύπτουν από το κλείσιμο του δημοσιονομικού έτους αλλά και τις προβολές που υπάρχουν για το 2018 και το 2019.

Παράλληλα βέβαια θα συζητηθεί και ο χρόνος άλλα και το ύψος των μέτρων που θα απαιτηθούν για το 2019 καθώς επίσης και τα προτεινόμενα αντίμετρα που στόχο θα έχουν την μείωση της περαιτέρω επιβάρυνσης επιχειρήσεων και νοικοκυριών.


Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών