Λεπέν: «Ο άνδρας μου, μ' αυτόν τον παλιοχαρακτήρα, δεν μπορεί να γίνει “Πρώτη Κυρία”» | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Λεπέν: «Ο άνδρας μου, μ' αυτόν τον παλιοχαρακτήρα, δεν μπορεί να γίνει “Πρώτη Κυρία”»

14:48 | 27/4/17
Λεπέν: «Ο άνδρας μου, μ' αυτόν τον παλιοχαρακτήρα, δεν μπορεί να γίνει “Πρώτη Κυρία”»

Από το 2007 χρονολογείται το ειδύλλιο της Μαρίν Λεπέν και του αντιπροέδρου της - Η Μαρίν Λεπέν δεν έχει, ως συνήθως, ούτε λέξη για τον σύντροφό της Λουί Αλιό - Μεταξύ της υποψήφιας της ακροδεξιάς στις εκλογές και του αντιπροέδρου του Εθνικού Μετώπου υπάρχει μια σχέση που παραμένει διακριτική

Στο βιβλίο της Le Couloir de Madame, η δημοσιογράφος Αλίξ Μπουιλαγκέ τολμά να ρωτήσει την υποψήφια του Εθνικού Μετώπου για τυχόν άφιξη του Αλιό στο Μέγαρο των Ηλυσίων, αν αυτή εκλεγεί πρόεδρος. «Ποτέ», απαντά η Μαρίν ξεσπώντας σε γέλια: «Με αυτόν τον παλιοχαρακτήρα που έχει, μπορώ να σας πω ότι δεν θα παραστήσει την Πρώτη Κυρία!».

Ο Αλιό είναι ο τρίτος της άνδρας. Το ζευγάρι πρωτοσυναντήθηκε το 1999. Ο Αλιό είναι από την Τουλούζη, γιος σοβατζή, Γάλλου γεννημένου στην Αλγερία που επαναπατρίστηκε το 1962. Τότε ήταν ο νέος διευθυντής του γραφείου του Ζαν-Μαρί Λεπέν, παντρεμένος με δύο παιδιά. Η Μαρίν ήταν επικεφαλής της νομικής υπηρεσίας του Εθνικού Μετώπου, ακόμη μαζί με τον πρώτο σύζυγο της Φρανκ Σορουά, με τον οποίο αποκτά τρία παιδιά και από τον οποίο χωρίζει το 2000. Το 2002 παντρεύεται τον Ερίκ Λοριό από τον οποίο χωρίζει το 2006.

Πηγή: Le Figaro, ΑΠΕ

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών