Επίθεση Μητσοτάκη σε ΣΥΡΙΖΑ για Παπαδήμο | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Επίθεση Μητσοτάκη σε ΣΥΡΙΖΑ για Παπαδήμο

20:24 | 26/5/17
Επίθεση Μητσοτάκη σε ΣΥΡΙΖΑ για Παπαδήμο

Αυτή η κυβέρνηση δεν έχει τη βούληση να αντιμετωπίσει τη νέα γενιά τρομοκρατίας - Τα συμπαθητικά λόγια δεν αρκούν - Τα φαινόμενα τρομοκρατίας είναι ένας ακόμα λόγος για την πολιτική αλλαγή είπε ο πρόεδρος της ΝΔ

Για «φαντάσματα του παρελθόντος που μας καταδιώκουν ακόμα» έκανε λόγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή την τρομοκρατική επίθεση στο Λουκά Παπαδήμο και εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά της κυβέρνησης ότι δεν διαθέτει την πολιτική βούληση να πατάξει την νέα γενιά τρομοκρατών.

«Πρέπει να σταθούμε απέναντι στην τρομοκρατία και τις αντιλήψεις που την τροφοδοτούν» σημείωσε κατά την ομιλία του σε εκδήλωση παρουσίασης βιβλίου του Θοδωρή Πελαγίδη με τίτλο "Μέση γη: Η επιστροφή του πολιτικού κέντρου" και υποστήριξε ότι η «συντεταγμένη πολιτεία οφείλει να τη συντρίψει με κάθε τρόπο».

Ο πρόεδρος της ΝΔ εξαπολύοντας πυρά κατά της κυβέρνησης ανέφερε ότι «τα δείγματα γραφής που έχει δώσει είναι αντίθετα» με «τα συμπαθητικά λόγια που δεν αρκούν» λέγοντας ότι με την άνοδο του στην εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ «νομοθέτησε για την αποφυλάκιση ξηρού, για την κατάργηση των φυλακών υψίστης ασφαλείας, ενώ στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ λειτουργούσε ως σύνδεσμος με επίσημους αναγνωρισμένους τρομοκράτες».

«Σ’ αυτή τη χώρα μπορεί να διαφωνούμε αλλά η αντιπαράθεση μπορεί να γίνεται στο πλαίσιο της δημοκρατίας και των κανόνων της χωρίς λογικές τυφλής σύγκρουσης που προκαλούν διχασμούς» είπε ο κ. Μητσοτάκης, υποστηρίζοντας ότι «η χυδαιότητα κατά προσώπων στα χρόνια του μνημονίου» είναι το «υπέδαφος πάνω στο οποίο φυτρώνουν τα άνθη του κακού» προσθέτοντας ότι «και σήμερα ακόμα υπάρχουν υπουργοί που αναπαράγουν αυτά τα λόγια».

«Η κυβέρνηση αυτή δεν έχει τη βούληση να αντιμετωπίσει τη νέα γενιά τρομοκρατίας. Και αυτό είναι ένας ακόμα λόγος για την πολιτική αλλαγή» κατέληξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ αναφερόμενος στη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη είπε ότι «χρέος μας όπως και τότε έτσι και σήμερα είναι να προστατέψουμε τη δημοκρατία και τους θεσμούς της».

Θοδωρής Λαπαναΐτης

Φωτό: Sooc

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών