Κορινθία: Ανέλκυσαν 66 κιλά ανθρώπινης ρύπανσης από τον βυθό της παραλίας Καλαμακίου στα Ίσθμια (φώτο) | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Κορινθία: Ανέλκυσαν 66 κιλά ανθρώπινης ρύπανσης από τον βυθό της παραλίας Καλαμακίου στα Ίσθμια (φώτο)

22:09 | 26/5/17

«Η θάλασσα μας παρέχει τροφή, διασκέδαση, υγεία πρέπει όμως να μάθουμε να την σεβόμαστε» - Κοινοποιήστε και ευαισθητοποιήστε τους γύρω σας - Δείτε φωτογραφίες

Το Σάββατο 20/5/2017 ο Όμιλος Αυτοδυτών Λουτρακίου - Loutraki Dive Club πραγματοποίησε κατάδυση καθαρισμού στην παραλία Καλαμακίου στα Ίσθμια.

Ο απολογισμός της κατάδυσης φθάνει τα 66 κιλά ανθρώπινης ρύπανσης, από το βυθό βρέθηκαν και ανελκύθηκαν πετονιές, πλαστικά ποτήρια, μπουκάλια πλαστικά και γυάλινα, καπάκια καφέ, ελαστικά, συσκευασίες δολωμάτων, συσκευασίες τροφίμων, κουτάκια αλουμινίου, κονσέρβες και άλλα πολλά πλαστικά αντικείμενα. Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι έγινε και καθαρισμός τις παραλίας.

Στην δράση αυτή συμμετείχαν τέσσερις δύτες και τρεις υποστήριξη ξηράς.

«Η θάλασσα μας παρέχει τροφή, διασκέδαση, υγεία ή είναι απλά ένα μέρος που περνάμε την ώρα μας. Πρέπει όμως να μάθουμε να την σεβόμαστε όπως πρέπει να μάθουμε να σεβόμαστε τον εαυτό μας και τους γύρω μας!

Σταματάμε να ρυπαίνουμε την θάλασσα αλλά και το περιβάλλον γενικότερα! Η θέση των σκουπιδιών είναι στους κάδους , ό,τι μπορεί να ανακυκλωθεί στους κάδους ανακύκλωσης!

Στην Ελλάδα ανακυκλώνουμε το 16% των σκουπιδιών μας , είμαστε 22εροι από τις 28 χώρες της ευρωπαϊκής ένωσης. Η προστασία του περιβάλλοντος είναι υπόθεση όλων !!!!», αναφέρει η ομάδα.

Συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετείχαν.

Δείτε φωτογραφίες













Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών