Μπηχτή Μαρτίνη σε Μηταράκη: Να έρθει, να τον γνωρίσω | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Μπηχτή Μαρτίνη σε Μηταράκη: Να έρθει, να τον γνωρίσω

14:50 | 14/6/17

Πώς σχολίασε ο πρώην πρόεδρος του Ντινάν τη δήλωση του βουλευτή της ΝΔ, Νότη Μηταράκη, ότι δεν έχει δει "ποτέ στη ζωή" του τον Ανδρέα Μαρτίνη

Τον ισχυρισμό του βουλευτή της ΝΔ, Νότη Μηταράκη, που δήλωσε στο Ραδιόφωνο 24/7 ότι δεν έχει δει «ποτέ στη ζωή» του τον Ανδρέα Μαρτίνη, σχολίασε σκωπτικά ο πρώην πρόεδρος του Ντινάν.

Καταθέτοντας σήμερα για δεύτερη φορά στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής, ο κ. Μαρτίνης εξέφρασε δηκτικά την «απορία ή ακόμη και το παράπονό» του γιατί ο κ. Μηταράκης αν και είναι μέλος της Εξεταστικής Επιτροπής απουσίαζε για δεύτερη συνεχή φορά από την κατάθεσή του.

«Λυπάμαι γιατί ο κ. Μηταράκης ενώ ανήκει στην επιτροπή δεν μου δόθηκε η ευκαιρία ακόμη να τον γνωρίσω» είπε αιχμηρά ο κ. Μαρτίνης.

Η υπαινικτική αναφορά του κ. Μαρτίνη προκάλεσε την άμεση αντίδραση του κ. Μηταράκη ο οποίος ήρθε εσπευσμένα στη Βουλή για να αντιμετωπίσει τον πρώην πρόεδρο του Ντινάν. «Είπε ο Μαρτίνης ότι θέλει να με γνωρίσει.Πάω τώρα στην Εξεταστική» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μηταράκης στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες και κατευθύνθηκε προς την αίθουσα όπου συνεδριάζει η Εξεταστική.

πηγή

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών