Αντίδραση της ΝΔ για τις δηλώσεις Θάνου | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Αντίδραση της ΝΔ για τις δηλώσεις Θάνου

18:35 | 26/7/17

“Η κ. Θάνου, από τη νέα της θέση, αντί να επιτίθεται σε πρώην συναδέλφους της, να ακούει και να σέβεται τις θέσεις των δικαστικών σημειώνει η αξιωματική αντιπολίτευση με αφορμή νέες τις δηλώσεις

Κριτική στην πρώην Πρόεδρο του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου ασκεί η ΝΔ με αφορμή συνέντευξή της σε ραδιοφωνικό σταθμό. «Η κυρία Θάνου ξεκίνησε τη δουλειά της με ιδιαίτερο ζήλο. Οφείλει, όμως, από τη νέα της θέση, αντί να επιτίθεται σε πρώην συναδέλφους της, να ακούει και να σέβεται τις θέσεις των δικαστικών ενώσεων» τονίζει το Γραφείο Τύπου της ΝΔ επισημαίνοντας πως η κα Θάνου είναι υποχρεωμένη να απέχει από κάθε είδους παρέμβαση στη Δικαιοσύνη.

«Για τη συμπεριφορά της, θα ελέγχεται από τα Κόμματα και την κοινωνία» καταλήγει η ΝΔ στην ανακοίνωσή της.

Σημειώνεται ότι η κ. Θάνου μιλώντας στον ΑΘΗΝΑ 984, σημείωσε μεταξύ άλλων: “Το κόμμα της ΝΔ δεν μπορεί να βγαίνει και να δηλώνει αιφνιδίως ότι δήθεν αγωνιά και ότι τώρα κινδυνεύει η Δημοκρατία επειδή η Θάνου διορίστηκε στο νομικό γραφείο του πρωθυπουργού, όταν όλος ο νομικός κόσμος γνωρίζει ότι νομικός σύμβουλος του κ. Μητσοτάκη είναι ο πρώην πρόεδρος του ΣτΕ και πρώην υπηρεσιακός πρωθυπουργός. Ή ότι εν ενεργεία αρεοπαγίτης τότε αρεοπαγίτης και εν ενεργεία πρόεδρος της ένωσης δικαστών παραιτήθηκε εν μία νυχτί για να κατέβει υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στις εκλογές του 2012. Και μάλιστα τότε έκανε και δηλώσεις η ΝΔ ότι με τον τρόπο αυτό αποδεικνύει το ενδιαφέρον της για τη δικαιοσύνη. Το τότε ενδιαφέρον γι’ αυτό το οποίο έκαναν μετατρέπεται τώρα σε αγωνία δήθεν ότι κινδυνεύει η δημοκρατία και η δικαιοσύνη; Γι’ αυτό μιλάει για ανειλικρινή κριτική».

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών