Νέες συλλήψεις στο λιμάνι της Πάτρας | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Νέες συλλήψεις στο λιμάνι της Πάτρας

11:58 | 5/7/17

Στη σύλληψη δύο (02) αλλοδαπών προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας

Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.

Για αντίσταση και άμεση συνέργεια σε απόπειρα παράνομης εξόδου από τη χώρα συνελήφθη ένας 19χρονος αλλοδαπός, μεσημβρινές ώρες σήμερα, στο νότιο λιμένα Πάτρας, από στελέχη του Β΄ Λιμενικού Τμήματος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.

Συγκεκριμένα, σε διενεργηθέντα έλεγχο εντοπίστηκαν αλλοδαποί άνδρες, αγνώστων λοιπών στοιχείων, να προσπαθούν να διέλθουν εντός χώρου I.S.P.S. νότιου λιμένα Πάτρας και να κρυφτούν σε σταθμευμένα Φ/Γ οχήματα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα, με την άμεση συνέργεια του ανωτέρω 19χρονου αλλοδαπού, ο οποίος τους βοηθούσε να διαπεράσουν από την περίφραξη του λιμένα, ενώ κατά τη διάρκεια της σύλληψής του προέβη σε αντίσταση.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών